Інспектори ДАІ провели профілактичний рейд поблизу гімназії №4. ФОТО

Інспектори ДАІ провели профілактичний рейд поблизу гімназії №4. ФОТО
Щоранку поблизу гімназії №4 імені Модеста Левицького у Луцьку, спостерігається хаотичний рух автотранспорту, яким дорослі підвозять дітей до навчального закладу.

Про це повідомляє УДАІ УМВС України
у Волинській області.


Нехтуючи всіма правилами паркування біля пішохідного переходу, батьки подекуди дозволяють дітям виходити з авто прямо на «зебрі».

Батьки-пішоходи періодично звертаються із скаргами та вимогами подбати про безпеку дорожнього руху на цій ділянці проспекту Волі. Своєю чергою педагогічний персонал гімназії зізнається, що під час батьківських зборів регулярно проводить профілактичні бесіди і просить використовувати для паркування внутрішній двір школи, де достатньо місця, а автомобілі не створюють небезпеку та незручності для інших учасників дорожнього руху.

Днями працівники ДАІ у Волинській області провели профілактично-наглядовий рейд поблизу гімназії №4. О 8-й ранку дві сторони узбіччя були щільно заставлені автомобілями. Окремі водії дозволили собі припаркуватися майже на пішохідному переході, не звертаючи уваги на дорожні знаки.

Інспектори попередили, що під час наступних рейдів, які відбуватимуться регулярно, не будуть обмежуватися лише профілактичними бесідами і на водіїв порушників оформлятимуть протоколи.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
хай джипи зупиняють!!!! засранцці... а то простих людей зупиняють...
Відповісти
У простих людей діти в школу ходять ніжками а не їздять на машинах,дай вам волю то ви під самі двері будете підвозити дітей....
Відповісти
У простих людей діти можуть і ніжками ходити і підвозити їх можуть. Якщо ви не маєте на увазі що нормальні люди то люди без машини. це ніщі люди.

А проблема на дорогах це в першу чергу бездіяльність і корумпованість даї. Потім незнання пдр, або їх повне ігнорування як пішоходами, так і водіями., Скільки з вас водії не платили за права? Скільки з вас пішоходи взагалі їх хоч читали? Ви ж такі самі учасники руху.
Далі. Відсутність парковок., завелика кількість маршруток і зупинок. Та і плюс хамство.
До речі ви пішоходи часто бачете як водії на червоне їдуть? Буває. А ви блін закумарили перебігати де вам заманеться і йти на червоне часто з дітьми.
Відповісти
Давно пора. Уже годами происходит одно и то же.
Відповісти
Хороший працівник ДПС на фото!!! Чесний справедливий!!! Побільше б таких)
Відповісти
давно пора....
Відповісти
БІЛЯ 21 ГІМНАЗІЇ НА КРАВЧУКА СИТУАЦІЯ НЕ КРАЩА...
Відповісти
Мене поставили перед фактом шо нічого не роблю.аж на сесії про затори біля 4 гімназії заговорили жорстко.от і розглянемо батьків біля школи.а так хочеться біля міськради.
Відповісти
Чому б працівникам даі не перестати робити періодичні рейди, а щоденно і сумлінно виконувати свої службові обов'язки?
Відповісти
гейропейських нормах на мисто розмиром як Луцьк на патрулювання заступае близько 30 екипажив у нас 2 або 3 та й тих нова влада перестала забезпечувати пальним
Відповісти
Хай проведуть рейд біля Гранд Волині.
Відповісти
Останні новини
Інспектори ДАІ провели профілактичний рейд поблизу гімназії №4. ФОТО
29 листопад, 2014, 14:00