Кращий бомбардир чемпіонату України мріє стати таким, як Кварцяний

Кращий бомбардир чемпіонату України мріє стати таким, як Кварцяний
Півзахисник луцької «Волині», кращий бомбардир чемпіонату України Ерік Бікфалві мріє стати таким, як тренер команди - Віталій Кварцяний.

Про це він розповів у інтерв'ю ПроСпорту.

«Коли я приїхав в Україну, президент розповів мені про плани команди - вони хотіли грати в Лізі Європи і будувати новий стадіон. Зараз багато що змінилося. Тим не менш, я повинен знаходити мотивацію, щоб грати і забивати за мою команду.

У нас є шанс зачепитися за Лігу Європи, якщо ми будемо уважнішими в грі. Наша проблема в тому, що одна гра у нас хороша, а наступна - погана. Дві зіграли добре - дві провалили. Якщо у нас буде стабільний рівень, то шанси є, але ще й потрібна підтримка з боку керівництва.

Не знаю, чи продовжу контракт з «Волинню». Ще рано про це говорити, адже у мене є ще шість місяців. Є час, щоб показати себе. Що стосується чуток про «Металіст», до мене ніхто не звертався. Можливо, контактували з клубом, але мені нічого не відомо. Якщо це правда, то дізнатися про такий інтерес приємно. У майбутньому я хотів би пограти в АПЛ. Мені подобається англійський футбол.

Коли я закінчу кар'єру, то обов'язково буду таким, як Кварцяний. Він емоційний, адже хвилюється за команду і футболістів. Він не любить програвати і думає тільки про перемогу. У нього агресивний стиль, але це якраз і потрібно такій невеликій команді, як «Волинь». Він виховав багатьох відомих гравців, зокрема Тимощука, і дає шанс молодим. Він уміє показати, хто тут бос.

Свого часу я багато зіграв за молодіжну збірну Румунії, але в національну команду мене довго не викликали. Нещодавно містер Луческу спілкувався з тренером збірної і сказав про мене хороші слова. Також я вдячний Дем'яненку та Кварцяному - робота з ними допомогла мені потрапити в збірну», - розповів Бікфалві.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
лисим і матюкливим?
Відповісти
Останні новини
Кращий бомбардир чемпіонату України мріє стати таким, як Кварцяний
03 грудень, 2014, 14:10