У Луцьку на благодійному ярмарку зібрали 8 тисяч для бійців. ФОТО

У Луцьку на благодійному ярмарку зібрали 8 тисяч для бійців. ФОТО
Понад вісім тисяч гривень, теплі речі та медикаменти зібрали під час благодійного ярмарку «Підтримай героя».

Акція відбувалася у луцькому Палаці учнівської молоді 29-30 листопада, - повідомляє прес-служба ВОГО «Фундація розвитку громад».

Захід організували Волинська торгово-промислова палата та громадська організація «Фундація розвитку громад».

Загалом на ярмарку активітси зібрали 7 тисяч 616 гривень. Також увечері 29 листопада у Палаці учнівської молоді відбулась Друга гра сезону Всеукраїнської ліги КВК «Волинь». Під час гри та після її закінчення додатково зібрали 1064 грн.

Крім того, на ярмарку зібрали чимало речей для бійців, серед яких тепла військова форма, взуття, шапки, кофти, шкарпетки, тепла білизна, спальники, ковдри, медикаменти, горіхи та ще багато іншого.

На ярмарку можна було купити різноманітні вироби волинських майстрів, вишиванки, одяг для дітей та дорослих, шапки та рукавички, вироби з пластмаси, книжки, картини, посуд, аксесуари, прикраси та ще багато чого іншого.

Усі відвідувачі ярмарку мали можливість за пожертви сфотографуватись із побажаннями для військових. Для цього підготували вже готові побажання та аксесуари, також можна було написати своє особисте побажання.

ВОГО «Фундація розвитку громад» продовжує збір коштів та теплих речей для військових за адресою: Луцьк, вулиця Шопена, 11 (Волинська державна обласна універсальна наукова бібліотека імені Олени Пчілки, 2-ий поверх).

Телефон: 0673328802; 0673323040.

Самостійно перераховувати кошти можна на р/р No 26007500045607 ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК», м.Луцьк, МФО 300614, ЄДРПОУ 37707135.

Усі зібрані кошти будуть витрачені на потреби волинських військових в зоні АТО.

Більш детальну інформацію про допомогу ВОГО «Фундація розвитку громад» українській армії та звіти можна переглянути на сайті.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.