Волинь поповнює бюджет завдяки сумлінним бізнесменам

Волинь поповнює бюджет завдяки сумлінним бізнесменам
На Волині показники збору податкових платежів до бюджетів впритул наблизилися до позначки 2 мільярди гривень.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Державної фіскальної служби у Волинській області.

Протягом одинадцяти місяців 2014 року на Волині до бюджетів всіх рівнів зібрано 1 мільярд 976 мільйонів гривень, - інформує координаційно-моніторингове управління ГУ ДФС у Волинській області.

Лише у листопаді завдяки сумлінню волинського бізнесу та волинянам,які працюють до бюджетів перераховано 233 мільйони гривень. Зокрема, до держскарбниці представники бізнес-спільноти Волині у листопаді сплатили 101,5 мільйона гривень податків і зборів.

«Тенденція до зростання середньомісячних поступлень до бюджетів у листопаді закріпилася. Тобто в порівнянні з середньомісячними поступленнями, які ми маємо цього року, у листопаді надходження зросли майже на 30 відсотків. А це означає, що в листопаді до бюджетів забезпечено на 53,3 мільйона гривень більше, аніж в середньому щомісяця протягом 2014 року», - зазначає начальник ГУ ДФС у Волинській області Віталій Чуй.

Як свідчить аналітика, завдяки волинським платникам податків до держбюджету сплачено 811,9 мільйона гривень, а місцеві скарбниці отримали 1 164,3 мільйона гривень податків і зборів.

«Завдяки активному спілкуванню з бізнес-середовищем і шляхом покращення адміністрування податкових платежів, ми виконуємо ті завдання, що стоять перед фахівцями органів ДФС Волині у напрямку наповнення бюджетів всіх рівнів. Дієвий діалог з платниками податків та сервіси належної якості – це ті складові нашої роботи, які визначають успіх наших стосунків з платниками податків», - підсумував Віталій Чуй.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
скарбниці отримали 1 164,3 млн.грн.і на що ті гроші
витрачені?
Відповісти
аха ха)) що?? "завдяки сумлінним бізнесменам" ?? це жарт напевно?? а нічого що курс іноземної валюти виріс за цей період на 16 відсотків і доходи бізнесменів відповідно повисились (бо більшість діяльності повязана з курсом) і з ними загальна сума податків. ціни в більшості випадків ростуть безпідставно, доходи бізнесменів збільшуються, ось чому! а вони собі лаври приписують, не соромно Віталій Чуй.?? "успіх наших стосунків з платниками податків" серйозно??)
Відповісти
А можна привести пару прикладiв, окрiм торгiвлi на ринку шмотками, де доходи бiзнесменiв вирiсли пропорцiйно, навiть пов'язана з ним? Реалiзацiя також пропорцiйно вирiсла? I купiвельна спроможнiсть населення?
Відповісти
Останні новини
Волинь поповнює бюджет завдяки сумлінним бізнесменам
04 грудень, 2014, 09:52