У Луцьку вчитимуть створювати янголів-охоронців для бійців

У Луцьку вчитимуть створювати янголів-охоронців для бійців
Лучан навчать створювати янголів-охоронців, які будуть захищати волинських бійців на сході.

Такі навчання відбуватимуться 6-7 грудня у Луцьку в межах благодійного ярмарку «Лист до святого Миколая», - повідомляє організаторка заходу, виконавча директорка ГО «Фундація розвитку громад» Юлія Євпак.

Упродовж двох днів з 10:00 до 19:00 у Палаці культури міста Луцька пройде майстер-клас з виготовлення янголів-охоронців для військових.

Усіх виготовлених на майстер-класі янголів можна буде залишити організаторам – вони разом із необхідними речами поїдуть захищати бійців на схід.

«Ці янголятка є символом любові й турботи за наших бійців, вони свідчать про те, що волиняни цінують й шанують героїзм наших військових і те, що вони роблять для нашої країни. Дуже важливо, щоб усі вони повернулись живими й здоровими додому, до своїх дружин, дітей та матерів», – зазначила Юлія Євпак.

7 грудня у Волинській ДОУНБ ім. Олени Пчілки о 10:30 пройде майстер-клас з виготовлення різдвяних листівок. О 12:00 у актовому залі бібліотеки почнеться концерт дитячих колективів «Надія є!».

Кошти, зібрані під час проведення цих заходів, використають на закупівлю подарунків дітям військовослужбовців.

Більш детальну інформацію можна отримати, звернувшись за адресою: Луцьк, вул. Шопена, 11 (Волинська державна обласна універсальна наукова бібліотека імені Олени Пчілки, 2-ий поверх).

Телефони: 0673328802; 0673323040.

Перерахувати кошти можна на р/р No 26007500045607 ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК», м. Луцьк, МФО 300614, ЄДРПОУ 37707135 з приміткою «Благодійна акція «Лист Святому Миколаю».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку вчитимуть створювати янголів-охоронців для бійців
05 грудень, 2014, 20:27