У Луцьку вчили здобувати «неформальну освіту». ФОТО

У Луцьку вчили здобувати «неформальну освіту». ФОТО
У Луцьку відбулася «Школа молодого лідера».

Про це повідомили організатори СГО «Молодіжна Платформа».

На їхню думку, така освіта має бути повністю включена в освітню систему України та визнаватися як додаток до атестату при прийнятті на роботу.

Базову інформацію про зміст молодіжної політики в Україні, навички лідерства та командну роботу отримали студенти та школярі Ковеля, Володимира-Волинського та Нововолинська.

Важливим елементом навчання були ігри та практичні вправи для молоді щодо вдосконалення лідерських якостей та командної роботи. Молоді люди висловили свої пропозиції щодо подальших тренінгів, адже, як зазначають організатори, дана школа мала визначити потреби та бажання молоді у самовдосконаленні.

Більшість молоді має бажання подорожувати за кордон, обмінюватися учнями та студентами з різних міст, мати навички написання проектів та їх реалізації. Саме дані теми і ляжуть у програму системної школи «Молодого лідера», що буде проходити у даних містах уже в 2015 році.

Такі заходи - нечасті у районних центрах і особливо важливо працювати там, де про громадський, волонтерський рух чують вперше. Учасники пілотного проекту планують створити свою базу молодіжних активістів та лідерів Волині, шляхом долучення до даної школи, для швидкого обміну інформацією через соціальні мережі. На думку учасників така комунікація буде сприяти реалізації проектів обласного рівня.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ці псевдолідери не тому навчають ошукану молодь.Їм краще викладати курси драматично- театрального мистецтва. І судячи по результатам луцького Майдану,починати потрібно з теми: “Як псевдомайданом убити Майдан”. Та нехай ще не забудуть поповнити свій штат викладачів,спільниками псевдолідерів: Козюра,Бондар,Гриценко,Шиба,Пустовіт і т.д.

Відповісти
Про що мова? Поясніть, хто розумний? Захар Ткачук, який з великими потугами формулює власну елементарну думку і пише з багатьма помилками, хоче доповнити "освітню систему України"? Може й він буде підписуватись під "додатком до атестату"? Браво! А ці діти, що на фото, що, лєтку-єнку танцюють? На волинських суглинкових грунтах народжуються такі талантища! Тільки щось в "інформації" жодного прізвища не вказано, можна здогадатись лише з тьмяних фоторгафій. І приміщення ткачуку надали таке, як ніби кабінет секретаря ЦК компартії невеликої соціалістичної держави.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку вчили здобувати «неформальну освіту». ФОТО
08 грудень, 2014, 14:19