На Волині через ожеледицю за добу трапилося кілька аварій

На Волині через ожеледицю за добу трапилося кілька аварій
Фактором, який об’єднує дорожньо-транспортні пригоди, що зафіксовані протягом останньої доби, згідно із висновками інспекторів ДАІ, є втрата керування на слизькій дорозі через перевищення швидкості.

Про це повідомляють на сайті УМВС України у Волинській області.

Близько 20:00 на відрізку автодороги Устилуг-Луцьк-Рівне 31-річний водій автомобіля «Рено Кенго», житель Володимир-Волинського району, рухаючись із села Березовичі в напрямку Володимира-Волинського, не впорався з керуванням і з’їхав у кювет та перевернувся. Внаслідок ДТП водій автомобіля отримав тілесні ушкодження, госпіталізований у реанімаційне відділення.

Перевищення швидкості мало не коштувало життя 25-річному жителю Луцька. Керуючи автомобілем «Форд Транзит», рухаючись у напрямку Ковеля, водій не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожніх умов, не впорався з керуванням, виїхав за межі проїзної частини дороги і зіткнувся з придорожнім деревом. У результаті водій отримав тілесні ушкодження, госпіталізований у Рожищенську центральну районну лікарню, але після огляду від госпіталізації відмовився.

Близько 20:00 49-річний лучанин, керуючи автомобілем «Мерседес Бенц», рухаючись зі сторони Луцька у напрямку села Сирники, при здійсненні обгону на смузі зустрічного руху не вибрав безпечної швидкості, не врахував дорожньої обстановки і здійснив наїзд на 31-річного пішохода, жителя Рожищенського району, який рухався проїзною частиною дороги. Внаслідок ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження, від госпіталізації відмовився.

Грубе порушення правил обгону спровокувало дорожньо-транспорту пригоду, у якій постраждали дві особи. Близько 18:00 26-річний водій автомобіля «Опель Віваро», житель міста Луцьк, рухаючись зі сторони Ковеля в напрямку Луцька, здійснюючи обгін транспортного засобу, який рухався в попутньому напрямку, виїхав на смугу зустрічного руху, допустив зіткнення з автомобілем «Фольксваген Транспортер» під керуванням 37-річного жителя Рожищенського району, який рухався у зустрічному напрямку. Внаслідок зіткнення транспортних засобів обидва водії отримали політравми, госпіталізовані.

За фактами ДТП ведеться досудове слідство.

Раніше повідомлялося, що власникам авто радять налаштуватися на поїздки громадським транспортом.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДТП
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині через ожеледицю за добу трапилося кілька аварій
09 грудень, 2014, 12:15