Волинські бійці повернулись із зони АТО

Волинські бійці повернулись із зони АТО
9 грудня до Луцька повернулись п'ятнадцять бійців добровольчого українського корпусу, які понад місяць тримали оборону в селі Піски поблизу Донецька.

З квітами та жовто-блакитними кульками воїнів зустрічали родичі та друзі, - повідомляє ІА ZIK.

Учні школи №21 прийшли запросити бійців на шкільне свято, яке влаштовують на їхню честь, а дівчата-волонтери замовили святковий торт з написом «Волинь».

«Прийшла підтримати морально, бо ми молились за них, ми чекали їх, ми гордимось, що в нашій школі такий випускник вчився. В нашому просторі, де стільки негативної інформації, як бальзам на душу, що хлопці повертаються живими. Хочемо запросити їх на свято до нас до школи, зробити їм приємність, а нам вони зроблять честь, відвідавши нашу школу», – розповіла класний керівник одного з бійців Оксана Ареванюк.

Зі Сходу чоловіки приїхали втомленими. Кажуть, на Сході складна ситуація, тож відпочинуть і знову поїдуть воювати.

«Емоції – це радісно, але, якщо чесно, зараз дуже сумно, бо там дуже важко. Дзвонили щойно туди і там важко, ніякого перемир’я немає», – розповів військовий Юрій.

«Повернулись з хорошим настроєм, але спокою нема, там все ж таки наші друзі на передовій, які зараз тримають оборону. Кожен день мінометні обстріли, на нас нападають, наступають, хочуть завоювати нашу землю. Тільки ми виїхали, нам одразу по телефону повідомили, що загинули наші друзі, є поранені. Радість є, що ти вдома, але спокою мало, бо доведеться повертатись знову», – зазначив боєць Сергій.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: АТО, Волинь, ДУК
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вчителька з 24 школи, а не 21
Відповісти