У Луцьку - аварія: загинув водій

У Луцьку - аварія: загинув водій
У Луцьку внаслідок зіткнення автомобілів загинув чоловік.

Про це повідомляють на сайті УМВС України у Волинській області.

Близько 16:00 на вулиці Героїв УПА 29-річний житель Ковельського району, керуючи автомобілем «Рено Рапід», за попередніми даними, не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожню обстановку, виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з автомобілем «МАЗ», яким керував 30-річний лучанин і рухався в зустрічному напрямку.

Внаслідок ДТП водій автомобіля «Рено» загинув на місці автопригоди. За фактом автопригоди проводиться досудове розслідування.

Державтоінспекція вчергове закликає водіїв бути максимально обережними, здійснюючи маневри в умовах засніженого дорожнього полотна. У кожному разі, здійснюючи обгін, слід переконатися у відсутності перешкоди у зустрічному напрямку, а також адекватно оцінити відстань до зустрічного транспортного засобу.

Окрім того, на слизькій дорозі навіть незначне перевищення швидкості може стати причиною втрати керування автомобілем і як наслідок – дорожньо-транспортної пригоди.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДТП, аварія
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Комунальники на висоті, дороги не чистять, піском не посипають, комусь за це недбальство приходиться платити, кровью. Хоча не виключена і вина водія, якби не летів то лишився б живим.
Відповісти
Дуже оперативна новина. То було 2 дні тому.
Відповісти
яб в першу чергу владу ростреляв. бо придурки набивають кармани свої.і строять будинки в росії і тимбільше на знаменитій РУБЛЬОВЦІ,а я за тих придурків втратив друга.Романюк куда ти дивишся?дороги треба прибирати.но цю аварію я так просто невипущу з виду.за друга буду мститись
Відповісти
Хлопця шкода...царство небесне...Але, навіщо ганяти на скаженій швидкості притакій погоді? Якби швидкість була невисокою, звісно б і сила удару була б меншою, так що комунальники у даному разі тут не при чому...
Відповісти
краще міську раду взірвалиб!коли вони свої кармани набють?
Відповісти