У володимир-волинському медичному об'єднанні відкрили томографічний кабінет. ФОТО

У володимир-волинському медичному об'єднанні  відкрили томографічний кабінет. ФОТО
Відтепер для сучасного обстеження володимир-волинцям не потрібно буде їздити до Луцька.

Голова Волинської обласної державної адміністрації Володимир Гунчик побував із візитом у Володимирі-Волинському на початку цього робочого тижня.

Головна причина приїзду губернатора – відкриття у місцевому територіальному медичному об’єднанні кабінету томографії.

За словами головного лікаря Володимир-Волинського ТМО Олександра Клачука, встановлення томографа – це давня мрія усього медичного персоналу, адже такий апарат дозволить набагато якісніше проводити обстеження, встановлювати точніші діагнози та розпочати лікування на ранніх стадіях захворювання.

Кабінет томографії обслуговуватимуть фахові спеціалісти, які пройшли спеціальне навчання у Львові - завідувач рентгенологічного кабінету Володимир Качинський та лікар-рентгенолог Андрій Каспрук. Обстеження томографом коштуватиме від 300 гривень.

Як зазначив голова ОДА Володимир Гунчик, Володимир-Волинський – лідер серед міст області за показниками перевиконання бюджету. Це і дає можливість вкладати кошти у важливі проекти, зокрема й в медицину.

Так, у цьому році міська влада Володимира-Волинського виділила з бюджету півмільйона гривень на придбання обладнання для проведення відеолапароскопічних операцій.

Також за підтримки міської влади проводяться ремонтні роботи у ТМО – нещодавно був зроблений капітальний ремонт реанімаційного відділення, нині ремонтні роботи тривають у неврології.

Крім того, губернатор разом із міським очільником Петром Саганюком відвідали ще ряд різних об’єктів міста. Побували чиновники у ДНЗ №8, який потребує сьогодні автономної котельні, недобудоване приміщення міського центру зайнятості та гуртожиток агротехнічного коледжу.

Після проблемних об’єктів Володимиру Гунчику показали котельню ТзОВ «Гербор Холдинг». Ця меблева фабрика
використовує власні відходи для опалення своїх же приміщень. Причому без шкідливих викидів у атмосферу. Наразі це єдина котельня в області такого рівня.

Володимир Гунчик був вражений побаченим і зазначив, що обов’язково порадить Миколі Романюку відвідати підприємство, щоб перейняти досвід.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Першим клієнтом напевне буВ керівник "гербору"- регіонал Борбелюк.( Він так мило заглядує на фото ) Гунчик що радиш Романюку, про цю котельню він чув ще як про тебе не чули. Бєля і Романюк - братани давно. Не смішіть людей некомпетентністю.
Відповісти
Скільки коштів для показухи вальнули на нові халати? Яка тупість!...Ви краще скажіть наскільки компетентними спеціалістами забезпечите? Всеодно в Луцьк прийдеться їздити.
Відповісти
Про який бюджет мова? Місто - мертве, дотаційне.Хіба що на перекіді через кордон пішло перевиконання.
Відповісти
Романюк був в гостях у Борбелюка ще перед тим як обоє регіоналами поставали. Може тільки в котельню не ходив ?
Відповісти
Скоро вибори мера... А про який бюджет мова? У ВОЛОДИМИРІ ВСЕ ЗДОХЛО ЗА ОСТАННІ ДЕСЯТЬ - ПЯТНАДЦЯТЬ РОКІВ, ДЕ ВИРОБНИЦТВО І ЩО ВОНО "ВИРОБЛЯЄ"?
Відповісти
А мобілізовані прописані у нашій частині сплачують податки у місто а це з Волині до3000. От вам і бюджето-наповнююче підприємство.
Відповісти

Місто реально -банкрут.Живе за рахнок державних дотацій. Економлять на всьому- найнижчі зарплати в області,найгірше мед. обслуговування,найгірша культура.От і зекономили на соціалці і купили того апарата. Наповненя в міський бюджет тільки за рахунок того що міська рада постійно доіть малих підприємців та базарніків. Крім Хербору не має жодного виробництва.
Відповісти
хто його купив???він зовсім не належить лікарні!!!! прочитайте http://volodymyrforum.com.ua/viewtopic.php?p=2774#p2774
Відповісти
Якщо буде, то хто піде на Хербор, і скільки там платитимуть.Конкуренції їм не треба.Хочеш заробити- п....й в Польщу! Але цікаво чи сам мер при досить сумнівному здоровячку користується послугами місцевих лікарів?...
Відповісти
Ніхто цього апарату не купував для лікарні і він не наш! краще почитайте на форумі (Тільки не на Сорочому). Там у розділі МЕДИЦИНА все чулово написано!
Відповісти
Останні новини
У володимир-волинському медичному об'єднанні відкрили томографічний кабінет. ФОТО
10 грудень, 2014, 17:15