Поблизу Гаразджі в ДТП загинув пенсіонер

Поблизу Гаразджі в ДТП загинув пенсіонер
Між селами Гаразджа-Романів в результаті ДТП загинув пенсіонер: не впоравшись з керуванням, влетів в дерево, внаслідок чого помер на місці.

23 травня на Волині зафіксовано три дорожньо-транспортні пригоди, внаслідок яких двоє осіб опинилися в лікарні, ще один чоловік загинув, про що інформує СЗГ УМВС України у Волинській області.

На дорозі Ковель–Луцьк біля села Воля-Любитівська 59-річний Микола С., житель селища Стара Вижівка, керуючи автомобілем «Фольксваген гольф», не справився з керуванням, а відтак з’їхав із дороги та зіткнувся з придорожнім деревом. Внаслідок ДТП чоловік із тілесними ушкодженнями госпіталізований у реанімаційне відділення ЦРЛ.

Ще одна аварія зафіксована на дорозі Ковель–Ягодин. Біля повороту на село Миляновичі Турійського району 34-річний лучанин Андрій А., будучи за кермом автомобіля «Шевроле лачетті», зіткнувся з кінною підводою під керуванням 43-річного Володимира Б., жителя села Перевісся. У результаті їздовий із тілесними ушкодженнями опинився у лікарні.

А між селами Гаразджа–Романів 50-річний пенсіонер з Луцька Володимир К., керуючи автомобілем «БМВ-Х5», не впорався з керуванням і врізався в придорожнє дерево. Отримані травми виявилися надто серйозними, тож чоловік помер на місці аварії.

Усього з початку року у ДТП загинуло 26 осіб, ще 138 - травмовано.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДТП
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Поблизу Гаразджі в ДТП загинув пенсіонер
24 травень, 2012, 12:10