На Волині затримали злодіїв та вбивцю, які намагалися втекти. ФОТО

На Волині затримали злодіїв та вбивцю, які намагалися втекти. ФОТО
Жителі Закарпатської області намагалися втекти від кримінальної відповідальності.

На дільниці обслуговування у поле зору дільничного інспектора міліції ковельського міськвідділу внутрішніх справ потрапив легковий автомобіль із номерними знаками іншого регіону, - повідомляє прес-служба УМВС України у Волинській області.

При цьому водій та пасажири помітно нервували. Це насторожило правоохоронця, тож під час перевірки документів з’ясувалося, що лише водій та один із пасажирів мали документи, які засвідчують особу.

Щоб з’ясувати всі обставини, шістьох осіб запросили до міськвідділу.

У цей же час на лінію «102» надійшов дзвінок від жительки селища Люблинець про крадіжку. Заявниця повідомила, що невідомі особи зайшли в квартиру та викрали з коридору її жіночу сумку з особистими речами.

Усі перераховані заявницею речі та інші предмети правоохоронці вилучили у пасажирок автомобіля та у салоні машини в спеціально облаштованому сховку.

Під час спілкування з міліціонерами двоє пасажирок плутались у своїх іменах, однак працівники карного розшуку таки ідентифікували осіб. Усі вони – жителі Закарпатської області. Двоє 18-річних зловмисниць обґрунтовано підозрюються у вчиненні вказаної крадіжки та ряду аналогічних злочинів на території області.

Більше того: у компанії виявили 26-річного чоловіка, який перебував у розшуку за скоєння вбивства, незаконного заволодіння транспортного засобу і крадіжки на території Тернопільської області.

Двох спритниць у порядку ст. 208 КПК України помістили в ізолятор тимчасового тримання (згодом їм обрали міру запобіжного заходу – тримання під вартою), а молодого чоловіка правоохоронці доставили у Тернопіль.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
гидни та свидоми бендери Донецьк видпочивае
Відповісти
Щоб про бандерівців писати,вивчи спочатку бандерівську мову,паморок.
Відповісти
Двоє 18-річних зловмисниць обґрунтовано підозрюються у вчиненні вказаної крадіжки та ряду аналогічних злочинів на території області.
===================================================
Для дівчаток життя тільки починається і кращі роки в тюремній камері ще попереду.А там до 30-ти помудрішають і заново підуть відкривати світ :)
Відповісти
Останні новини
На Волині затримали злодіїв та вбивцю, які намагалися втекти. ФОТО
11 грудень, 2014, 12:51