Російський депутат побився з охороною гей-клубу

Російський депутат побився з охороною гей-клубу
Одіозний депутат Законодавчих Зборів Санкт-Петербургу Віталій Мілонов і його прихильники побилися з охороною і відвідувачами гей-клубу «Центральна станція».

У бійці взяли участь близько 10 осіб від кожної зі сторін, - пише ТСН.

Бійка почалася після того, як Мілонов зі своїми прихильниками намагалися пройти в гей-клуб, де проходила костюмована вечірка Loshadka Party. Учасників сутички розборонили співробітники поліції.

За словами депутата, у клубі були неповнолітні діти і він хотів їх забрати. У підсумку в супроводі співробітників ОМОНу Мілонов зайшов у клуб і дійсно виявив там трьох неповнолітніх дівчат, наймолодшій з яких було 15 років. Їх вивели із закладу.

«15-річна дівчина пройшла на територію клубу і побачила те, що 15-річна дівчина бачити не повинна. Вона намагалася вийти, але охоронці її не пускали. Один з них її ударив», - додав парламентарій.

Те, що Мілонов побачив у клубі, його сильно обурило.

«Ми виявили там пару десятків підлітків, які практично злягаються на сцені. При цьому, нас туди не пускали. Не пускали навіть звичайних співробітників поліції. Вдалося пройти тільки з ОМОНОм», - заявив Мілонов кореспонденту «Балтінфо».

За словами депутата, у відношенні адміністрації клубу має бути складений адміністративний протокол, тому що з 2014 року в Петербурзі діє «комендантська година», яка забороняє неповнолітнім дітям з'являтися на вулиці після 23.00.

Мілонов пообіцяв 15 грудня звернутися в прокуратуру, він буде домагатися закриття закладу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: скандал
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ахаха!!! сам то як на ге# схожий. з чим борешся, москалик!/

Відповісти
хоч борються значить ще якась мораль в суспильстви е на видмину вид нашого хворого гейропою вирощеного на пиндоських фильмах
Відповісти
Останні новини
Російський депутат побився з охороною гей-клубу
14 грудень, 2014, 07:33