Дані про те, що «російську артилерію відводять» - неправдиві, - Тимчук

Дані про те, що «російську артилерію відводять» - неправдиві, - Тимчук
Відомості про зменшення сил бойовиків – дезінформація.

Про це у своєму Facebook повідомив координатор групи “Інформаційний опір”, народний депутат України Дмитро Тимчук, передає УНН.

У соціальних мережах і в інформаційному полі наголошується потужна дезінформаційна кампанія щодо маскування процесу накопичення ресурсів і підготовки російсько-терористичних військ до подальшого ведення бойових дій.

"Поширюються відомості про те, що "артилерію відводять", "кількість ополченців зменшується" і т.д. У реальності, фіксується зворотний процес", - повідомив Тимчук.

За інформацією Тимчука, протягом останніх днів на території, підконтрольній "ДНР", керівництво терористів вирішувало проблему забезпечення бойовиків зимовим обмундируванням за рахунок ресурсів, які прибули з Росії з "гуманітарним конвоєм" (найбільш важке становище з готовністю до зими склалося в підрозділах терористів, які воюють південніше Донецька - район Докучаєвська, Оленівки, Тельманове).

"Також йде накопичення та інших матеріально-технічних ресурсів - палива, боєприпасів, запчастин до бойової техніки. Протягом минулих вихідних (13-14.12.2014) зафіксовано прибуття з РФ як мінімум дві колони з топливозаправщиками (всього до 40 машин)", - зазначив Тимчук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Дані про те, що «російську артилерію відводять» - неправдиві, - Тимчук
15 грудень, 2014, 10:00