У Луцьку спіймали на гарячому крадіїв. ФОТО. ВІДЕО

У Луцьку спіймали на гарячому крадіїв. ФОТО. ВІДЕО
У Луцьку затримали у новобудові двох чоловіків, які намагалися скоїти крадіжку.

Двоє зловмисників пошкодили вхідні двері новобудови і проникли до приміщення. Однак вони не знали, що об’єкт знаходиться під охороною, тож за лічені хвилини спритників затримали міліціонери, - повідомляють у прес-службі УМВС України у Волинській області.

«На пункт централізованого спостереження центру технічної охорони ВДСО у Волинській області надійшов сигнал про спрацювання тривожної сигналізації приватного будинку, що по вулиці Теремнівській у Луцьку, – повідомив виконувач обов’язків начальника ВДСО УМВС України у Волинській області Юрій Лисай. – По прибуттю на об'єкт співробітники виявили у будинку двох невідомих осіб, яких і затримали».

Згодом з’ясувалося, що кримінальне правопорушення скоїли місцеві жителі – 1977 та 1989 року народження. Слід відзначити, що обидва чоловіки раніше вже притягувалися до кримінальної відповідальності.

Слідчим відділом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання зловмисникам міри запобіжного заходу. Санкція статті передбачає покарання до шести років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку спіймали на гарячому крадіїв. ФОТО. ВІДЕО
15 грудень, 2014, 13:57