«Море турів» рекомендує крайнощі*

«Море турів» рекомендує крайнощі*
Крайнощі - у бронюванні наперед та «горящих турах»!

«Горящі тури» – це тури, на які падає ціна за 3-5 днів до початку реалізації програми. Такі тури є надзвичайно вигідними. Ви можете зекономити до 40% від звичайної вартості пакету туристичних послуг на сезон 2015 року.

«Горящі тури» для людей, які легкі на підйом, готові без зайвих роздумів поринути в пригоди, зібрати валізу і бігти стрімголов на потяг до Києва. Основні переваги «горящих турів» - це економія Вашого часу та коштів.

«Горящі тури» найбільш вигідні до країн з безвізовим режимом, або країн, де віза оформлюється після прибуття в аеропорт, чи країн з можливість оформленням електронних про-візи. Якщо є у Вас шенгенська мультивіза, то Вам взагалі немає про що хвилюватися, бо країни Європи широко відкривають перед Вами двері.

Під перелік країн, які найчастіше пропонують «горящі тури» підходять: Туреччина, Єгипет, Індія, Тайланд, Шрі-Ланка, Туніс, Ізраїль, Чорногорія і Мальдіви.

Туристична агенція «Море турів»(Луцьк)пропонує альтернативний варіант для людей, які бажають спокійно переглянути всі варіанти, уважно обрати країну, готель, обдумати плюси та мінуси, спланувати свій відпочинок від А до Я – це раннє бронювання. Ви можете наперед підібрати числа, найкращі місця, взяти відпустку і все це ще й з вигодою до - 40%.

Попереднє бронювання найчастіше відбувається від 3 до 6 місяців до початку туру. Турагентство «Море турів»(Луцьк) при ранньому бронюванні рекомендує усі країни, куди тільки душа бажає, адже Ви можете заплатити 50% від вартості відразу при бронюванні, а 50% - під час видачі документів на візу.

Обирайте Болгарію, ОАЕ, Хорватію, Кіпр, Грецію, Іспанію, Італію, Францію та автобусні тури по країнах Європи. Раннє бронювання — це Ваша безпека, у зв’язку із ситуацією в країні і станом долара на сьогодні, Ви забезпечуєте собі повноцінний відпочинок і економію.

Турфірма «Море турів»(Луцьк) окрім турів займається оформленням віз, працевлаштуванням та навчанням за кордоном, бронюванням готелів та квитків. Туристична агенція «Море турів» постійно проводить різноманітні заходи, акції, конкурси, розіграші.

«МОРЕ ТУРІВ» можете знайти на офіційному сайті, в соціальних мережах, за адресою: м. Луцьк, вул. Винниченка 14а, офіс 22 (3 поверх). За деталями телефонуйте +38 099 76 437 76, 72-50-22.
МРІЙ! ДІЙ! ВІДПОЧИВАЙ!

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: реклама
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.