Бійка у Верховній Раді. ФОТО. ВІДЕО

Бійка у Верховній Раді. ФОТО. ВІДЕО
У Верховній раді під час розгляду законопроекту про мови сталася сутичка між депутатами, піж час якої окремих депутатів побили до крові, як стверджує дехто - кастетом

Після дебатів щодо мовного законопроекту регіонала Вадима Колесніченка депутати фракції "Наша України - Народна самооборона" Андрій Парубій, Іван Стойко та Олександр Гудима, фракції "БЮТ-Батьківщина" Павло Костенко та Андрій Кожем'якін прорвалися до президії Верховної ради, яку охороняли депутати фракції Партії регіонів Петро Цюрко, Віктор Корж, Олег Царьов та сам Колесніченко, пише ТСН.

Народні обранці зчепилися в бійці. Стойко і Гудима почали бити одного з авторів законопроекту Колесніченка, рвати на ньому одяг.

Колесніченко відбивався, та вдарив в обличчя депутата фракції "БЮТ-Батьківщина" Віктора Тарана. До крові побили депутата від БЮТ Миколу Петрука. В ході бійки також розірвали одяг депутату фракції Партії регіонів Дмитру Шенцеву.


"Петрука побили до крові", - сказав у коментарі Українській правді БЮТівець Андрій Шевченко.

За його словами, після цього до Верховної Ради під'їхала швидка за Петруком. За словами Шевченка, можливо, депутата побили кастетом.

В свою чергу депутат від НУНС Ірина Геращенко в своєму Твітері написала: "Для мене сьогодні героєм дня став Андрій Кожемякін. Він зупинив бійню. БЮТівців і "нашоукраінців" били кастетом, бойовики, не депутати від ПР".

Шевченко зазначив, що після закриття Володимиром Литвином сесійного засідання у залі тривали сутички.

"У Вадима Колесніченка порвана сорочка, йому з'їздили по обличчю", - зазначив Шевченко.

За його словами, одразу після закриття засідання Литвин і його перший заступник Адам Мартинюк залишили сесійну залу. Там якийсь час тривали бійки, після чого депутати від Партії регіонів та опозиції перейшли до словесного зясування стосунків.

Литвин закрив засідання після того, як в президію, заблоковану Партією регіонів, перелізли депутати від опозиції.

Фото з сайту ТСН:





Народний депутат Анатолій Гриценко у Фейсбук написав:

"Ми таки зірвали план Януковича проломити рускій язик через Раду. Реалізовував цей план Клюєв, який замість роботи в РНБО, сидів у Раді й координував дії більшості.

На жаль, під час бійки з биками-регіоналами, які охороняли президію, серйозно постраждав Микола Петрук, депутат фракції БЮТ-Батьківщина, член нашого Комітету, командувач Сухопутних військ, генерал-полковник.

На згадку про цей шабаш Януковича-Клюєва залишився кусок мікрофона Литвина, який я зламав, аби не дати спікеру далі вести засідання. Готовий покрити збитки:)

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 37
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
я б їх всіх тупо перестріляв. і тих, і інших. МУДАКИ!
Відповісти
почни с себе
Відповісти
"с" себе...лох
Відповісти
Ганьба. І ці люди керубть країною, думають про народ? Всіх хто приймав участь в бійкі потрібно звільнити та покарать. А що це за законопроект? Державна мова повинна бути одна, неможуть вивчити мову, так давай приймати закони про іншу мову. З такою владою в нас ніколи не буде нормальної країни де можна добре жити, бути впевниним в наступному дні. Це все робиться навмисно, для викорення Українців. А реформи з боку медицини, смішно. Скорочують лікарів, хтось вирішив взяти фінансування під себе...
Відповісти
Потрібно лідера, яки підняв би народ та скинули цю владу.
Відповісти
де він ?
Відповісти
Автомат тобі в руки
Відповісти
УРА БИЙТЕ ОДИН ОДНОМУ МОРДИ!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
не радій слідуючий можеш бути ти
Відповісти
З ВР зробили цирк. Як може бути в одній державі 2-і державні мови?
Відповісти
Кого ми вибрали в Раду? Це не парламент а шайка хуліганів. Шановні слуги народу ви живете в Україні мова державна Українська,якщо пани регіонали бажають говорити не державною мовою то їм не місце в Раді. Це буде розкол нації росіяни,угорці, поляки,татари та інші народи будуть писати державні документи на своїх мовах. І як ми будемо спілкуватися? Шановні пани депутати в Україні державна мова УКРАЇНСЬКА мова Шевченка і Лесі Українки. Освідчена людина повина добре володіти англійською, російською . Так я поважаю мову Пушкіна і Шекспіра. Але в Україні повинна бути мова державна Українська і більше ніяка.
Відповісти
клоунада триває! заводи стоять в країні,
зате народ має на що подивитися!
Відповісти
ГАНЬБА!!! Усю цю "еліту" давно треба вигребти бульдозером з країни! Я родом з Донбасу, але, шановні, про які дві державні мови має йти розмова? Країна - одна, державна мова - одна і тільки УКРАЇНСЬКА МОВА!А щодо поведінки наших "обранців", то тут без автоматів не обійдеться... Дужа шкода дітей, адже в них вкрадено майбутнє...
Відповісти
Мало дали инициатору закона "о языках" - надо было вырвать ему язык.
Відповісти
Як можна жити в країні, якою правлять люди схильні до насильства? Схаменіться!! Подумайте про народ!!! Не порушуйте прийняті ж Вами закони!!
Відповісти
1- рідна мама,1-рідна держава, 1- рідна мова... своЯ
Відповісти
А крымско-татарский язык? Это культура коренного населения. А вы даже не упоминаете об этом. Нас только в Крыму 700 тысяч.
Мы, что хуже Вас?
Вы первый сорт, а мы не люди?
Выгнали с родной земли, выкинули в азиатскую пустыню, а теперь еще и над языком издеваетесь.
Нам свой учить надо. Только старики его помнят. Более полувека у нас не было ни школ, ни книг.
Вы свои законы навязываете.
У нас свой-Закон Шариата.
Наши женьщины рожают-ваши нет.
Через 20 лет законы про язык будут не нужны.
Відповісти
для провокаторів, на кшалт вищезазначеного - читати треба статистку перед тим, як писати подібні опуси - населення Республіки Крим становить 1 млн. 977,1 тис. жителів, республіка Крим відноситься до багатонаціональних, на її території проживають більш як 125 національностей і народностей. Це єдиний регіон країни, де частка росіян переважає і складає 58,5%. Другою найбільшою групою жителів є українці, частка їх становить 24,4%. Серед інших національностей виділяються кримські татари (12,1%), білоруси (1,5%), також проживають татари, вірмени, євреї, поляки, молдавани, азербайджанці та інші
Відповісти
О жара :) Частіше треба такий цирк показувати, бо нема що по телевізорі дивитись. D)))
Відповісти
Ганьба
Відповісти
Почему никто не видит? У нас в Крыму все русские движения возглавляют евреи .Меняя друг друга на выборах с воплями про русский язык (он им на... не нужен)растащили весь берег с обещаниями ,что Крым будет МИРОВЫМ курортом.Русский язык это ихняя схемка такая ,как из воздуха делать Миллиарды.Черновецкий разделил киевлян на бабушек и ост.,заМиллиардился и в Израиль.ТА ЖЕ СХЕМА У ОЛЛИГАРХОВ НА ВСЮ УКРАИНУ,РАЗДЕЛИ СЛАВЯН ЯЗЫКОМ И ГРАБЬ.А УДИРАТЬ ОЛЛИГАРХИ БУДУТ В ИЗРАИЛЬ ,ОСТАВИВ НАС БОСЫМИ .КАК СКАЗАЛ КОЛЕСНИЧЕНКО(...ШТЕЙН)НА РАДИО ЭРА ,ЧТО МЫ БЫДЛО. РУССКОЯЗЫЧНЫЕ-ВЧІТЬ МОВУ І БУДЕ ВСІМ НАМ ЩАСТЯ.
Відповісти
БИТВА ГЛАДІАТОРІВ-2012. А як вам аплодисменти з балконів КОЛІЗЕЮ.
Відповісти
Gan'ba!Ywes' swit smijetsia z nashih ''narodnuh obranciw''...Ukraino!Ukraino,hiba tobi ne nadojilo???Wstawaj narode!Idemo gasutu cuh oligarhiw!Wid nuh gune nasha Krajina...WSIH NA WULU!!!
Відповісти
Долба*бЫ!
Відповісти
Народ! Пора брати в руки вили,витягувати з стріхи кулемети і громити це бидло зажиріле.Інакшого виходу не буде.Доводять державу до "ручки"У Януковича і у всіх решту олігархів мьльярди, а дехто з голоду помирає,їм до лампочки.Опозорили Україну на весь світ дорогі наші обранці.
Відповісти
It's funny)))
Відповісти
Вони вже так ожиріли що навіть руками махати не можуть.Гнати всіх сраною мітлою.
Відповісти
всіх до відповідальності і позбавити можливості обирання до парламенту
Відповісти
пузор!!!!
Відповісти
коли на Україні буде порядок ,ЗАКОН ,рівність...
Відповісти
Порядку небуде ніколи, бо в нас народ продажний. Візьміть діда у раду з села, поки собі не нагребе- нікому нічого не дасть.
Відповісти
шановні!потрібно збиратись разом та стріляти їх, різати і вішать по одному.
Відповісти
я теж би так казав,особливо коліснеченка,лукянова,чечета і всіх остальних моральних уродів
Відповісти
УКРАЇНЦІ! Скільки можна бути терпілами? Скільки можна дивитися на цих АБЛЮДІВ? Беріть зброю в руки та ставайти самі будувати УКРАЇНУ!!! Нам потрібне НАРОДОВЛАДДЯ!!!
Відповісти
одні клоуни пішли другі ще смішніші прийшли.дивлюсь на них як на цирк.ми самі неусвідомлюємо хто править украіною.
Відповісти
одні клоуни пішли другі прийшли.
Відповісти
Я вважаю, що все, що відбувається у ВР і в суспільстві - є наслідком низького правового та політичного виховання, ми йдучи на вибори, нічого не розуміючи в політиці, приводимо до влади тих, хто цим користується.
Ми нарікаємо на тих хто сидить у ВР - корупціонери,бандити і т.і.. Але подивліться навколо, коли ми хочемо влаштувати дитину в садочок - даємо хабаря , зупинив інспектор ДАЇ - даємо хабаря , влаштовуємося на роботу - даємо хабаря, чому ? Ми боїмося!
Відповісти
Останні новини
Бійка у Верховній Раді. ФОТО. ВІДЕО
24 травень, 2012, 21:50