Соліст гурту «Фіолет» презентував новорічний сингл

Соліст гурту «Фіолет» презентував новорічний сингл
Лідер українського гурту "Фіолет" Сергій Колос поділився із слухачами новим синглом – піснею «До нового року»

Сергій Мартинюк, він же Колос, лідер та вокаліст української групи "Фіолет", яка нещодавно завершила всеукраїнський тур до свого 5-річчя, презентував слухачам новорічний сингл «До нового року».

«Мені завжди імпонувала західна музична традиція новорічно-різдвяних пісень. Від Сінатри до сучасників The Killers. У нас вийшла своя інтерпретація цього, перенесена на українські реалії. Тим паче, досвід творення атмосферно-«зимових» пісень в «навколофіолетовій» тусовці присутній», - розповідає музикант.

До слова, з синглом Колос презентував і новий співочий дует з юною киянкою під псевдонімом Katrin Pictures, з якою музикант пов’язує певні творчі плани на майбутнє, анонсуючи нові проекти та пісні.

«До нового року» - фіксація миттєвостей у форматі «зараз і тепер» - фіксація нашої молодості і людської віри у краще завтра. Музика, в якій зміст визначає форму. Для мене це останнім часом починає відігравати все більше і більшу роль – аранжування має доповнювати людське в пісні, а не визначати його, і тим паче, не ховати за водоспадом звуків зерно», - зазначає Колос.

Участь у творенні чергового сольного доробку Сергія взяли його друзі і колеги з "Фіолету". Петро Свіст традиційно для себе допоміг із клавішами, а Колік Тимощук окрім гітари та інструментального накопичення, працював над аранжуванням композиції та її кінцевим звучанням.

«Це справжній український indie-pop, який робиться своїми силами та вміннями на репетиційних базах та в наших домівках. По відчуттям і бажаннях. Така музика сама знаходить свого слухача, її не обов’язково «втюхувати» згори людям», - розповідає Колос.

Як додає музикант, «До нового року» - це ще одна ластівка із наступного, третього по рахунку, номерного альбому його сольного проекту. Перша частина релізу, який носитиме назву «Як я живу», побачить світ вже 28 грудня і складатиметься, за винятком декількох речей, із пісень виданих цьогоріч.

Наступна, «незасвічена» частина альбому, з’явиться в середині лютого, а вже в березні Колос вирушить у всеукраїнський тур з акустикою на його підтримку.

«В такий нелегкий рік - хай хоча б пісні приносять нам полегкість. Приємного прослуховування і гожих новорічно-різдвяних тижнів Вам», - підсумовує Колос.

Сингл «До нового року» можна вільно завантажити .

Офіційне аудіо на YouTube.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Треба буде скачати пісню. Згодиться як буде запор-допоможе просратися...
Відповісти
Останні новини
Соліст гурту «Фіолет» презентував новорічний сингл
17 грудень, 2014, 14:45