Штат ВОДТРК можуть скоротити у 5 разів, - нардеп

Штат ВОДТРК можуть скоротити у 5 разів, - нардеп
Після перетворення обласних державних телерадіокомпаній та Національної телекомпанії України у систему суспільного мовлення штат ОДТРК на Волині можуть скоротити із 195 до 40 людей.

Про це повідомив під час прес-конференції у Луцьку нардеп Ігор Гузь із посиланням на генерального директора ВОДТРК Ольгу Куліш в п’ятницю, 19 грудня.

Гузь стверджує, що спілкувався із нею про проблеми скорочення штату компанії.

«Питання, де ці всі люди будуть, на вулиці?», - зауважив Гузь.

Йдеться про те, що в Україні планують створити мережу суспільного мовлення, яка б замінила традиційні державні ЗМІ. Цим питанням займається гендиректор Національної телекомпанії України Зураб Аласанія.

Подібні заходи економії Гузь все ж виправдовує, бо мовляв, наразі у державі «популізм більше не пройде».

Нардеп вважає, що багато заходів економії все ж виправдані, бо грошей «просто немає». При цьому Гузь відзначає, що може бути альтернатива – «взяти олігархів за горло», але немає впевненості, що це допоможе.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ВОДТРК
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 18
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Доки Тимошенко не очолить державу толку не буде.
Відповісти
паржал...при Тимошенко штат ВГТРК спевцов розширяти тре..та й зараз при гунчиках би трубили ого-го..видно не всьо бпп рішає-хоч щось добре..
Відповісти
О такі як лучанка і приводять до влали таких лудей як Тимошенко.Аксіома-людина що привела справу до занепаду привести її потім до розквіту не може. Так і Тимошенко. Шановні не вертайтесь в минуле-ВОНО МИНУЛЕ
Відповісти
Лучанка -- це, по-моєму, Марія Андрушко. Тільки вона прихована.
Відповісти
А кого цікавлять люди чи ви думаєте що вам допоможуть такі як гузі??? Ото наробили біди в країні і на цьому фоні вилізла вся непотріб
Відповісти
Тимошенко сьогодні годиться на посаду прибиральниці у ВР, а тебе до неї треба приставити в поміч. Щоб онучу руками викручувала. Чи ти в Луцьку таку посаду маєш?
Відповісти
Гузь повідомив посилаючись на слова Куліш? Надзвичайно актуальне повідомлення, яке абсолютно не відповідає дійсності!
Відповісти
А як же з роботою? Куди це стадо творчих особистостей на чолі з пастирем Куліш? Революцію піднімуть, а там - соціальні загострення (чи то, пардон, потрясіння), каміння в вікна, душ холодною "Карпатською джерельною" з бутля, багаття з автомобільних шин... А мо не тра цієї середньовічної "інквізиції" по-волинськи з чисткою авгієвих стайнь? Мо не на часі? Люди з пером, мікрофоном і камерою небезпечніші, ніж з АК-47. Не тра чіпати цей вулик.
Відповісти
правий мужик.думаєш головою.не дискутуй з сектою красно.. їм європа то молодий дорогий..брєжнєв льоня їх так вчили .. такі ж оспівувачі катерин та леонідів..всєх времьон і народів..учоний свєт..
Відповісти
Питання - Де будуть ці всі люди? От такими питаннями наразі переймається поважний народний обранець Ігор Гузь. Він не залишить людей напризволяще і блискавично вирішить проблему! Бравісімо! Якщо плюс до олігархів за яйця взяти нероб - діло буде!!
Відповісти
маладчіна..відкорегував в потрібну сторну...а яке же там покоївки з межигірря,прислуга клюєвих,арбьузових?чи подбали депутати про їх безбідну старість!стільки років владі дупу терли !що на біржу їх?на робітничі професії переучуватись?їм нельзя..вони на волі не прокормляться навіть..майте совість люди! ватний інтеліггенції не трогайте.
Відповісти
шо значить "взяти олігархів за горло"???якшо олігарх візьме на утримання структуру типу ОДТРК,перше шо він зробе-проведе те ж самЕ скорочення,навіть більше ніж у 5 разів,бо він рахує свою кожну копійчину ---це РАЗ.
Навіть якшо таке й відбудеться,то значить у кожній області якийсь олігарчик матиме офігенний рупор,медіаресурс,який буде висвітлювати та створювати матеріали виключно в інтересах "папи",(пригадайте медіа-атаку на покійного Бориса Петровича в новинах на плюсах,3 сюжети в один тиждень,бо Ігор Петрович мав тоді свої бубнові інтереси в передвиборчий період)---це ДВА.
А працівникам нашої ВОДТРК я би порадив готуватись все-таки до скорочення,як би того не хотілось...Бо штат направду роздутий до німагу.Але світ на тому не кінчається,життя є і після ВТ!!!!
Відповісти
От-так чудова новина! Порадували! Та їх не завадило би скоротити до 5 осіб, вистачило б зповна для нашого регіону. Так там в бухгалтерії з десяток осіб працювало, постійно чай-каву пили, а в обідню пору реально жрали. Наприкінці року премію з фонду економії зп лише між собою дерибанили + ще троє вічних керівників. Нероби і невігласи, блін. Поділом, нехай закінчать на вулиці або в АТО.
Відповісти
гузь, а ще 10 років назад ти вважав, що куліш першою треба гнати в шию за постійну рекламу януковоща та жахливу цензуру. А тепер, що, передумав? ну, звичайно, ти ж тепер депутат... - *точка сідєнія опрєдєляєт точку зрєнія?* Брехун!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Гузь, яких олігархів за горло хоче взяти?! Ті, які його утримували останні роки, які на вибори гроші дали, які зараз кишенькові виділяють на безбєдне прожиття. Оце чоловік вдячний...Або брехун і популіст.
Відповісти
Мені одному цікаво, що там робило майже 200 чоловік?
Відповісти
дийсно 200 з яких бильшисть нероби на килька годин ефиру
Відповісти
Хай би ще сказали правду про "голубе лоббi" серед молодого персоналу Волинського телебачення... Та й не виникне питання: ""що там робило майже 200 чоловік?""
Відповісти