Росія готує сувору відповідь на американський «Акт підтримки свободи України»

Росія готує сувору відповідь на американський «Акт підтримки свободи України»
У Міністерстві закордонних прав Росії розчаровані тим, що президент США Барак Обама підписав "зліплений нашвидкоруч" закон "Акт підтримки свободи України", вони вважають його антиросійським та погрожують відповісти.

Про це заявив офіційний представник МЗС Росії Олександр Лукашевич у своєму коментарі, - передає Еспресо.TV.

"Нічого спільного з завданням "підтримки свободи" в Україні цей текст не має. Він носить неприйнятний і зухвалий характер, відображає прагнення впливових кіл США законодавчо і надовго закріпити лінію зламу відносин з Росією" - зазначив він.

Крім того, він назвав таку політику США "юридично нікчемною".

"Таке рішення підкладає під російсько-американські відносини потужну міну, здатну підірвати перспективу нормальної взаємодії за багатьма напрямами", - зазначив Лукашевич.

Вину за наслідки він поклав виключно на американську сторону.

Крім того, за його словами, Росія не залишить без реакції ворожі дії Вашингтона і заходи у відповідь будуть вживати залежно від того, як США розпорядяться підписаним законом.

Як відомо, президент США Барак Обама підписав "Акт на підтримку свободи в Україні", який уповноважує його ввести нові санкції проти РФ.

Зазначимо, 11 грудня Сенат США ухвалив закон про визнання України особливим партнером США поза блоком НАТО. Наступного дня Палата представників США також одноголосно підтримала цей закон.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Шо тут казати... США і Росія ділять сфери впливу... взагалі не наша війна... це США і Росія... всіх послати і жили б нормально.
Відповісти
У тебе, так званого «Волинянина», зі здоров’ям все нормально …? Ти не сліпий, не глухий, не потребуєш термінового психіатричного лікування …? Бо у іншому випадку ти просто черговий рассєйська-казаческій засланець !!! Адже як можна не бачити очевидного !!! Коли твій народ уже майже рік намагаються поставити на коліна з допомогою російських регулярних та чечено-кадирівських бандитських формувань !!!! А сусідня Росія повністю забезпечує їх самим сучасним озброєнням !!!! То що, виходить варто лише Америці запропонувати нам допомогу, щоб нас остаточно не знищили і це можна нормальній людині сприйняти як війну Америки проти Росії …!!!!????
Тобою, «Волинянин», терміново мають зацікавитись працівники СБУ, якщо вони не такі самі «Волиняни», як і ти …, або ж професійні лікарі психіатри …
Відповісти
Я проти російської агресії.. в кожного своя точка зору...
"Америки проти Росії" - це ви так думаєте.... може Росія проти Америки .... Це ясно, що Україна це тільки територія де дві потужні держави ділять сфери впливу. А наш народ гине.... мені шкода наших людей....
Відповісти
Черговий "грамотний" и "гидний" намалювався що вважае свою думку "едино правильною" та на щастя свит ризнобарвний а не вячеславотонний
Відповісти
Останні новини
Росія готує сувору відповідь на американський «Акт підтримки свободи України»
19 грудень, 2014, 21:35