У ДТП згоріли 2 фури та 5 нових авто. ФОТО

У ДТП згоріли 2 фури та 5 нових авто. ФОТО
У четвер 24 травня, близько четвертої години ранку на автодорозі Київ-Чоп, поблизу стаціонарного посту ДАІ у Корецькому районі, сталася резонансна дорожньо-транспортна пригода, у якій згоріло дві фури та п’ять автомобілів марки «Міцубісі Паджеро Спорт».

Про це повідомляє СЗГ УМВС у Рівненській області.

За попередніми даними, 35-річний Олександр, житель Волинської області, керуючи автомобілем «МАН» з напівпричепом, не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожньої обстановки і скоїв наїзд на вантажний автомобіль «Вольво», який стояв на узбіччі автодороги. Водій останнього транспортного засобу у цей момент міняв колесо, виставивши дорожній знак аварійної зупинки згідно з Правилами дорожнього руху.
Після зіткнення автомобілів «Вольво» з «МАНом», останній, за інерцією, в’їхав у напівпричіп ще одного «МАНу», водій якого зупинився, аби допомогти колезі із заміною колеса.

На щастя, у цій автопригоді обійшлося без людських жертв. Однак, дві фури та п’ять новеньких автомобілів марки «Міцубісі Паджеро Спорт», які перевозив «Вольво», та вантаж «МАНа» — 16 пакетів тирсоплити — згоріли вщент.

За фактом ДТП проводиться перевірка та встановлюються матеріальні збитки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДТП
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У ДТП згоріли 2 фури та 5 нових авто. ФОТО
25 травень, 2012, 14:32