На Волині вбивця пенсіонера і досі на свободі

На Волині вбивця пенсіонера і досі на свободі
Дев’ять місяців намагається домогтись правосуддя та притягнення до відповідальності убивці свого чоловіка мешканка Володимира-Волинського Анастасія Нагорняк.

15 лютого 2014 року серед білого дня у міському скверику навпроти автостанції у Володимирі-Волинському було скоєно резонансне вбивство – 78-річний Олег позбавив життя 77-річного Володимира, встромивши в його серце металевий стилет.

«Заточка» ховалась у тростині вбивці, з якою він розгулював по місту останні 15 років. Вбивство було скоєне на ґрунті давнього конфлікту чоловіків.

За цей час вдова разом з дочкою побувала на семи судових засіданнях. Убивця визнав свою провину, однак згодом його «розбив» інфаркт. Він пройшов амбулаторне лікування та нині знаходиться під домашнім арештом і нібито «нетранспортабельний». Хоча є свідчення, що чоловік самостійно пересувається квартирою.

Анастасія Нагорняк підозрює, що убивця її чоловіка симулює хворобу, тож вимагає справедливого рішення суду.

Про хід цієї справи заслухали коротку доповідь заступника начальника Володимир-Волинського міськвідділу міліції Андрія Сурмика під час міської сесії, 23 грудня.

За словами Андрія Сурмика, справу про вбивство Володимира Нагорняка було скеровано до суду ще 24 червня. Суд обрав домашній арешт як запобіжний захід та призначив додаткову медичну експертизу.

Як повідомив Володимир-Волинський прокурор Юрій Луцик, ця справа нині перебуває на особистому контролі у Генерального прокурора України Віталія Яреми. А на днях мають прийти результати незалежної медико-психіатричної експертизи.

Міський голова Петро Саганюк своєю чергою пообіцяв тримати цю справу під контролем, адже за скоєний злочин потрібно нести покарання.

Родина потерпілого каже, що якщо убивця справді хворий, то для таких засуджених в Україні існують спеціалізовані заклади, де вони отримують належне лікування та відбувають своє покарання.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині вбивця пенсіонера і досі на свободі
23 грудень, 2014, 17:17