Бійці Нацгвардії отримали від волинян автомобіль. ФОТО

Бійці Нацгвардії отримали від волинян автомобіль. ФОТО
За сприяння обласної державної адміністрації та громадської організації «Автомайдан Волині» бійці військової частини 1141 Національної гвардії України отримали у постійне користування автомобіль марки Ford.

Про це повідомляє прес-служба Волинської облдержадміністрації.

"Щиро дякуємо всім людям, які відгукуються на прохання обласної влади та військових частин і надають таку необхідну допомогу солдатам. Сьогодні ми передаємо в користування бійцям автомобіль, який за власні кошти придбав Ігор Власюк, заступник волинського обласного музично-драматичного театру. Сподіваємося, що це авто допоможе військовослужбовцям виконувати ті нелегкі завдання, які стоять перед ними в зв’язку з антитерористичною операцією на сході України", – наголосив радник голови облдержадміністрації Борис Кондратюк.

"Якщо цей автомобіль допоможе врятувати хоча б одне життя солдата, значить, усі зусилля були немарними. Машина в гарному стані та не потребує ремонту, – зауважив Ігор Власюк. – Повертайтеся додому живими, адже тут на вас чекають не лише рідні та друзі, а й уся волинська громада".

Нагадаємо, вчора на баланс управління карного розшуку УМВС України у Волинській області було передано авто марки FIAT Scudo.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
червоний колір - саме те що треба для вояків зимою)) нема мозку..
Відповісти
дибілоїд сам шось найди а тоді троль ідіот
Відповісти
і тобі привіт, добра і привітна людинка, а з чого ти взяв що я тролю чи не зробив нічого для них? так мушу тобі повідомити що зробив, і немало, і запах війни знаю не з фільмів чи картинок кольорових...
Відповісти