З бюджету України на оборону виділили 80 мільярдів гривень

З бюджету України на оборону виділили 80 мільярдів гривень
Президент Петро Порошенко підписав указ, яким увів в дію рішення Ради національної безпеки і оборони від 20 грудня «Про ресурсне забезпечення сектору безпеки і оборони України у 2015 році».

Про це повідомляє прес-служба Президента.

«Зокрема, РНБО вирішила доручити Кабінету Міністрів на забезпечення національної безпеки і оборони України передбачити видатки в проекті Закону «Про державний бюджет на 2015 рік» в розмірі понад 80 мільярдів гривень, а також право Уряду щодо надання державних гарантій в обсязі 6 мільярдів гривень для закупівлі озброєння, військової техніки, матеріальних і технічних засобів», - йдеться в публікації.

Рішенням РНБО Кабінету Міністрів також доручено у місячний термін вжити заходів щодо укладення угод на виробництво речового майна для Збройних Сил та інших військових формувань.

РНБО доручила Кабінету Міністрів передбачити в держбюджеті на 2015 рік фінансування заходів з розроблення і впровадження нових технологій, створення нових виробничих потужностей для виробництва озброєння і військової техніки для потреб військовослужбовців.

Рада доручила Міністерству оборони невідкладно утворити міжвідомчу комісію зі стандартизації та уніфікації озброєнь і військової техніки, речового майна, інших видів матеріально-технічного забезпечення військових формувань та правоохоронних органів, та вжити у тримісячний строк заходів щодо впровадження відповідного переліку стандартів.

З текстом указу Президента України № 953/2014 «Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 20 грудня 2014 року «Про ресурсне забезпечення сектору безпеки і оборони України у 2015 році» можна ознайомитись на сайті.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
З бюджету України на оборону виділили 80 мільярдів гривень
24 грудень, 2014, 19:35