Біля луцької ялинки поставили символ 2015 року. ФОТО

Біля луцької ялинки поставили символ 2015 року. ФОТО
Біля головної ялинки міста встановили символи 2015 року за східним календарем — Козу та Барана. Почесне місце поруч з ними зайняв й символ року, що минає — Кінь.

Про це повідомляє прес-служба Луцької міської ради.

Ще минулого року міський голова Микола Романюк дав доручення оголосити конкурс на виготовлення символу року — Коня. Тож художню ковку взялися виконати майстри підприємства ПВКП “Авторембуд”. Символ 2014 року був встановлений біля ялинки, жителі міста та гості залюбки з ним фотографувалися й загадували новорічні бажання.

“Цього року директор підприємства Іван Возняк вирішив продовжити традицію, яку започаткували минулоріч. Майстри-умільці Андрій Кравчук, Андрій Степанюк, Сергій Денисюк, Віталій Галич здійснили художню ковку одразу двох тварин — кози та барана”, - розповів радник міського голови з екологічних питань Борис Сорока.

Тож Борис Гнатович сподівається, що ця ініціатива стане доброю традицією і за кілька років навколо головної ялинки стоятимуть усі символи східного календаря.

До слова, Коза символізує талановиту і артистичну натуру, ексцентричну та загадкову, елегантну і м'яку, великодушну і доброзичливу. Баран — це вимоглива до себе тварина, він вимагає постійної любові, щоб усі звертали на нього увагу. Якщо ж цього не роблять, він дуже ображається.

“Одразу два символи нового року свідчать про те, що 2015-й буде різноманітним і цікавим з безліччю сюрпризів як приємних, так і не дуже. Але дуже хочеться, щоб він був мирним і щасливим для українців”, - підсумував Борис Сорока.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молодці хлопці! наснаги і
натхнення вам і на слідуючі роки
Відповісти
Та це ж гузь і пирожик!
Відповісти
Для чого Ви таке говорите?
Це наруга!
Відповісти
Класно! Гарні художні витвори, які будуть виховувати хороший смак. Варто було б прибрати від ялинки чучела Діда Мороза та Снігурочки, якими лякають малят - потворні постаті та і "не наші" персонажі.
Відповісти
Знову люди в ночі схочуть їх осідлати)
Відповісти
Останні новини
Біля луцької ялинки поставили символ 2015 року. ФОТО
24 грудень, 2014, 21:48