У Луцьку велосипедисти окупували дороги

У Луцьку велосипедисти окупували дороги
У Луцьку відбулася всеукраїнська акція "Велодень".

Велосипедисти проїхалися центральними вулицями міста 26 травня.

Перед стартом організатори видавали біло-зелені стрічки та кульки, а також безкоштовно роздавали маленькі буклети з Правилами дорожнього руху для велосипедистів.

В них містилися основні поради, як поводитися на дорозі, як обладнати велосипед та витяги з Правил дорожнього руху із найважливішими дорожніми знаками.

Акція зібрала кілька сотень учасників на Театральному майдані, звідки о 10 ранку велосипедисти вирушили маршрутом: Винниченка - проспект Перемоги - проспект Соборності - проспект Молоді - проспект Відродження - вулиця Рівненська - проспект Волі - Театральний майдан.

Пробіг тривав годину. За цей час учасники акції проїхали 10 кілометрів.

На "Велодні" були присутні представники чи не усіх популярних видів велосипедного спорту - фіксери, шосейники, прихильники МТБ, BMX та інші.

Акція об'єднала велосипедистів різного віку. Деякі дорослі велосипедисти везли на своїх велосипедах дітей у спеціально обладнаних кріслах.

Як зазначили організатори, акція проводиться з метою пропаганди здорового та активного способу життя та екологічної альтернативи міському авто.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
класна акція!!
Відповісти
І я там був :) Такі дійства потрібно влаштовувати не раз в рік, а хоч бы раз на місяць. Автомобілі в межах міста - В ТОПКУ! Даєш велодоріжки!!!!
Відповісти
"акція проводиться з метою пропаганди здорового та активного способу життя та екологічної альтернативи міському авто." Хороша пропаганда: кидайтесь під машини! Умов для їзди на велосипеді у нашому місті нуль цілих нуль десятих. Більшість автоводіїв велосипедистів за учасників дорожнього руху не вважають. Маршрутки - злісні вороги номер один! Пропаганда була б з начно ефективнішою, якби пропагували корисним ділом: велодоріжки, велопарковки. Нещодавно НАРЕШТІ організували місце для причіпляння велосипеда біля ТАМ-ТАМу! Оце прогрес!
Відповісти
Ганьба владі, яка декларує бажання рухатись до покращення екології, а сама енергійно прямує у протилежному напрямку! Сумно!!!
Відповісти
Останні новини
У Луцьку велосипедисти окупували дороги
26 травень, 2012, 12:24