У Волинській облдержадміністрації здивувалися заяві «правосекторівця» Зайця

У Волинській облдержадміністрації здивувалися заяві «правосекторівця» Зайця
У Волинській ОДА кажуть, що Сергій Заєць і не був кандидатом на посаду голови Горохівської райдержадміністрації і його заява про зняття кандидатури «викликає подив».

Про це йдеться у повідомленні прес-служби Волинської ОДА.

«18 вересня 2014 року під час оперативної наради було озвучено: одним із ймовірних кандидатів на посаду голови Горохівської райдержадміністрації є Сергій Заєць. Відповідно, із Сергієм Івановичем, як і з рештою претендентів на крісло керівника виконавчої гілки влади Горохівщини, проводили співбесіди», - ідеться в повідомленні.

«Одначе, ще в листопаді цього року документи щодо призначення на відповідну посаду пана Зайця було відкликано. А тому його публічне звернення до Президента України Петра Порошенка, в якому ймовірний кандидат закликає гаранта Конституції та відповідні органи не розглядати його кандидатуру на посаду голови Горохівської райдержадміністрації, викликає подив. Як і решта тверджень Сергія Івановича», - заявили в ОДА.

«Відтак, наголошуємо: Сергій Заєць, попри його заяви, не є кандидатом на відповідальний пост, і жодного документа, переданого на підпис глави держави, щодо призначення пана Зайця у Адміністрації Президента України немає», - додали у прес-службі облдержадміністрації.

Нагадаємо, керівник «Правого сектору‬»‎ Горохівщини Сергій Заєць відмовився від посади голови Горохівської районної державної адміністрації Волинської області.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Що далі, то Гунчик все себе більш і більш дискридитує.. ТО ж казав про того Зайця і писали про Зайця, а то відітілі, вже тіко йомовірним.... Ганьба
Відповісти
ну,заєць, постривай...
Відповісти
Дибiляки перед Тим списки кандидатiв на посади були i там був той Заэць а що тепер кажуть
Відповісти
Останні новини
У Волинській облдержадміністрації здивувалися заяві «правосекторівця» Зайця
25 грудень, 2014, 15:47