Лучанин видурив у росіянина 42 тисячі євро

Лучанин видурив у росіянина 42 тисячі євро
52-річний лучанин «під шумок» проведення в Україні фінальної частини чемпіонату з футболу Євро-2012 «заробив» 42 тисячі євро, видуривши їх у росіянина, який хотів купити квитки.

Про це повідомив 26 травня офіційний сайт СЗГ УМВС у Волинській області.

Як зазначають правоохороці, із заявою про шахрайство до луцьких правоохоронців звернувся 19-річний мешканець Російської Федерації.

Хлопець повідомив, що у місті Києві візуально знайомий чоловік запропонував йому допомогу у вирішенні проблеми з квитками на футбольні матчі Євро-2012.

Оскільки у касах квитків уже немає, хлопець погодився на «вигідну» пропозицію пройдисвіта. Чоловік мав забезпечити квитками 40 осіб, за що отримав гроші у сумі 42 тисячі євро.

Але, як тільки гроші опинилися в руках спритника, він накивав п’ятами.

Потерпілий знав, що шахрай родом із Волині – з Луцька. Хлопець приїхав до обласного центру, де і звернувся за допомогою до луцьких правоохоронців.

Як повідомив начальник відділу карного розшуку Луцького МВ УМВС України у Волинській області Володимир Піддубний, зловмисника оперативникам вдалося затримати.

Чоловік у минулому вже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення шахрайств.

Як з’ясувалося, спритника розшукували також івано-франківські міліціонери, тож зловмисник наразі затриманий в ІТТ івано-франківського міськвідділу міліції. Триває перевірка.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Лучанин видурив у росіянина 42 тисячі євро
26 травень, 2012, 15:18