Урок добра та милосердя із пряником-різдвяником. ФОТО*

Урок добра та милосердя із пряником-різдвяником. ФОТО*
У хлібопекарній компанії «ТЕРЕМНО ХЛІБ» 25 грудня відбувся «Урок добра та милосердя із пряником-різдвяником» спільно з БФ «СТОПРАК». Майже півсотні дітей розмальовували печиво для хворих однолітків.

Голова правління підприємства Андрій Тищенко розповів про те, що зараз той час, коли бізнес має бути соціально-відповідальним. Він хотів налагодити благодійницьку діяльність, аби вона відбувалась на постійній основі. Саме тому у квітні спільно з Благодійним фондом «СТОПРАК» стартував проект «10 копійок на добро».

Кожен покупець хліба «Родинний» особисто допомагає одужувати дітям із онкогематологічними захворюваннями, перераховуючи кожні 10 копійок від проданої буханки на рахунок фонду «СТОПРАК».

У результаті за вісім місяців спільної діяльності було перераховано коштів на суму 21472,8 гривень.

Працюючи в сфері корпоративної соціальної відповідальності і волонтерства, «ТЕРЕМНО ХЛІБ» прагне залучати працівників компанії до благодійної та волонтерської діяльності. Підприємство має на меті не просто організовувати одноразові чи тимчасові акції, а розвивати корпоративну культуру, засновану на гуманних цінностях, солідарності та відповідальності.

Наближаються новорічно-різдвяні свята, а отже малеча, яка перебуває на лікуванні в онкогематологічному відділенні Волинської обласної дитячої клінічної лікарні, теж чекає на подарунки. Аби їх казкові бажання здійснилися, діти працівників підприємства ПАТ «ТЕРЕМНО ХЛІБ» взяли участь у розписі різдвяного печива та виготовлення солодких подарунків.

Президент Благодійного фонду «СТОПРАК» розповіла, що їй дуже приємно, коли підприємці та громадськість самі ініціюють певні заходи. Вона розповіла присутнім діткам про те, що є малюки, які замість того, аби цілий рік ходити у школу та садочок лежать у лікарні. Відповідно їм потрібно допомагати і не забувати про них, адже навіть Дід Мороз не завжди доходить до лікарняних палат.

Діти побажали своїм одноліткам швидкого одужання та з радістю взялися за створення своїх солодких подарунків.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: реклама
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.