Верховна Рада нагородила патріотку з Волині

Верховна Рада нагородила патріотку з Волині
Верховна Рада нагородила голову молодіжної громадської організації «Національний альянс» Майю Москвич за її внесок у розвиток парламентаризму та місцевого самоврядування.

Про це повідомляє "Вісник+К".

Про Майю Москвич вся Україна дізналася під час події Євромайдану. Дівчина була однією з найактивніших учасниць протестних акцій на Волині. Тодішнє керівництво УМВС Укрїни у Волинській області двічі порушувало кримінальні справи проти патріотки. Вона стала одним з перших політичних опонентів режиму, кого посадили під домашній арешт із застосуванням електронного браслету.

Після закінчення революційних події Майя Москвич пішла добровольцем на фронт. Вона - військовослужбовець Національної гвардії України. Служить у батальйоні імені Кульчицького.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 14
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Та це я її награділ!Як же не нагородити свою коханку?
Відповісти
Тарган ти клавішний, а не гузь. Чекай призову після Водохрещ. Може й тебе нагородять.
Відповісти
Не ти, а Я!!!!
Відповісти
А Пашу не нагородили?
Відповісти
ну не знаю як щодо коханки, але точно посприяв. мабуть пишається-перша добра справа у вр
Відповісти
Герої не вмирають, а дохнуть в окопах
Відповісти
Курка ти недороблена! - що ти мелиш!?
Відповісти
За розвиток парламентаризму і місцевого самоврядування. Цікаво чи була вона представником самоврядування. Ставлю знак питання, просто не знаю. Чи була представником парламенту і що вона зробила для його розвитку. Теж знак питання. Представник якогось там альянсу, націоналістичної сили- має право, але не комільфо. Є більш потрібні речі- патріотизм. Була учасником на Майдані, чудово- але не всі підтримують ідеї Майдану, багато хто сприймає це як державний переворот. Так за що нагорода, а це ще я умови нагородження не навів. Чи є більш достойні особи для цієї нагороди- думаю, так. Тому це нагадує досвід зечари, проти якого вона так рішуче боролась
Відповісти
як ви всі любите покопатися в брудній бідизні. а я дурний свої вср...ні труси нащось просто так викидаю.
Відповісти
зараз портрет президента догори раком на ялинці почепити то також нагородять.де вона служить бо море замерзло
Відповісти
Maya Ty Super! naykrashchi Vitannya!
Divchyna Muzhnya Smilyva Patriot zrobyla bagato i bula v epitsentri vsih podiy zavdyaky iy maydan peremig i na Volyni takoz! A hto ye endobrozychlovtsem toy abo zazdryt abo nichogo ne znaye! Tse vona perevernula portret yaneka i bula sudyma za tse - chytayte istoriyou i pyshaytes tymy hto poryad ii tvoryt!Maya smilyvisha za bagtyoh chopv razom uzyatyh!
Відповісти
Майя заслужила на справжній орден за свою мужність на Майдані. Прикро, що Гунчик відкликав подання на нагородження Майї Москвич орденом.
Відповісти
знаючи пашу данильчука , андрія федчака то не тяжко зробити висновок про її заслуги. я згоден що їй нагороду продвинув гузь.згадайте хлопців з майдану і чи їм дали медальки а бійцям нацгвардії що з першого дня в зоні ато ще не дали статус. блат все рішае. скоро їм ще дадуть ветеранів 1 і 2 світових воїн,фінскої,авганської,1 і 2 чеченської кампанії,грузинської,за бурю в пустелі і так далі
Відповісти
Скажу чесно - Особисто із пані Маєю не знайомий, але не розумію за що їй дали, а точніше по блату "виділили" гроші із бюджету "стипиндія". Який її "внесоск" у справу парлемантаризму та місцевого самоврядування. До того ж вона числиться в моєму батальоні НГ ім. Кульчитцького можна сказати, що мій бойовий товариш, хоча я жодного разу її небачив. Зараз застрях на блок-посту у снігах на луганщині. Хлопці які повині були нас змінити попали в аварію, деяких знав особисто із Петрівець жаль... А хто така Майя незнаю. Воює напевно теж на Сході десь на пвіметра від Гузя чи данильчука. Привіт моєму Луцьку!

Національний альянс» Майю Москвич за її внесок у розвиток парламентаризму та місцевого самоврядування.
Відповісти