Московські мітингувальники лишились на ніч у «ялинковій кулі». ФОТО. ОНОВЛЕНО

Московські мітингувальники лишились на ніч у «ялинковій кулі». ФОТО. ОНОВЛЕНО
"Ялинкову кулю" на Манежній площі в Москві утримують активісти і порівнюють її із "Йолкою" на Майдані.

У "ялинковій кулі" в Москві досі перебувають активісти, котрі зібралися після розгону акції на підтримку Навального на Манежній площі, - повідомляє "ТСН".

Вони вдячні тим людям, які привезли їм ковдри і піцу. Також активісти планують встановити в "ялинковій кулі" звуко-підсилювальну апаратуру.

За дійством у #шар спостерігають здивовані поодинокі працівники міліції. У Мережах стали популярнимм хештеги #шар та #окупайшар.

Натомість частина затриманих після розгону акції на Манежній площі у Москві провели ніч у відділах міліції.

Щоправда, із відділу внутрішніх справ "Войковський" відпустили всіх, крім трьох осіб, у яких не було документів.

14 осіб ймовірно залишились на ніч в відділі внутрішніх справ "Пресненський" через непокору законній вимозі працівника поліції.

За словами адвоката, попередньо суд призначений на 10 ранку.

Як передає юрист з посиланням на слова співробітника поліції, ще один затриманий неповнолітній був відпущений на свободу.

Щонайменше 14 затриманих залишились на ніч у відділі внутрішніх справ "Красносельський". За словами адвоката, на них оформлені протоколи за статтею непокора законній вимозі співробітника поліції. Раніше в ОВС "Красносельський" були доставлені 23 людини, двох з них пізніше відпустили без складання протоколу як представників преси.

Нагадаємо, 30 грудня у Москві люди вийшли на акцію протесту проти політики Кремля. Приводом стало судове переслідування опозиціонера Олексія Навального, якому сьогодні було оголошено вирок.
Як вранці у своємі Twitter написала учасниця групи Pussy Riot Марія Альохіна, було затримано більше двадцяти активістів, включаючи її саму. За її словами, в активістів також відібрали документи. "Близько восьмої ранку (мск - ред.) в нашу кулю з двох сторін увійшли поліцейські, вони забрали у всіх документи, а потім буквально на руках винесли всіх, хто був усередині. Зараз нас везуть в якесь відділення поліції, але яке, нам не говорять", - розповіла Альохіна.

Разом з Альохіною були затримані Арсеній Бобровський, відомий як блогер KermlinRussia, громадські активісти Марія Баронова, Поліна Немирівська, Герман Півнів та інші.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Початок революції Олів'є
Відповісти
Останні новини
Московські мітингувальники лишились на ніч у «ялинковій кулі». ФОТО. ОНОВЛЕНО
31 грудень, 2014, 08:00