Яких подарунків хочуть українці на Новий рік, - опитування

Яких подарунків хочуть українці на Новий рік, - опитування
Перші 6 подарунків, які б хотіли отримати українці – це гроші, мир та припинення війни, автомобіль та аксесуари до автомобіля, ювелірна прикраса, романтична подорож та побутова техніка.

Такими є результати опитування КМІС про те, які подарунки до новорічних свят бажають отримати українці, - пише "Українська правда.Життя".

Так, згідно з результатами опитування, 20% чоловіків хотіли б отримати гроші як подарунок на Новий рік, серед жінок таких лише 17%.

На другому місці в ієрархії подарунків у чоловіків розташувався автомобіль та аксесуари до авто (12%), а у жінок – припинення війни та ювелірна прикраса (9%).

8% чоловіків не чекають ніяких подарунків на Новий рік, серед жінок так відповіли 6%. Практично однакова кількість чоловіків та жінок відповіли, що їм не дарують подарунків на Новий рік (відповідно 6% та 5%).

Що стосується розподілу за віком, то гроші у подарунок найбільше хочуть отримати представники вікової категорії 40-49 років (21%), найменше – 70 років та старші (13%). Чим старша вікова категорія – тим більший відсоток тих, хто хоче миру та припинення війни як подарунок до Нового року (18-29 років – 7%, 70 років та старші – 10%).

Зазначимо, що кількість тих, хто не чекає подарунків збільшується прямо пропорційно віку: 18-29 років - 1%, 60-69 років – 8% та 70+ – 14%.

Протягом 6–17 грудня 2014 року Київський міжнародний інститут соціології (КМІС) провів власне опитування громадської думки. Методом інтерв'ю опитано 2011 респондентів віком 18 та старші, що мешкають в усіх областях України (включно з Києвом), окрім автономної республіки Крим. У Луганській області опитування проводилися тільки на територіях, що контролюється Україною, у Донецькій області дослідження проводилося і на територіях, що контролюються і на територіях, що не контролюються Україною.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Яких подарунків хочуть українці на Новий рік, - опитування
31 грудень, 2014, 15:31