З початку року від пожеж на Волині загинуло 2 людей. ФОТО

З початку року від пожеж на Волині загинуло 2 людей. ФОТО
З початку року на території області виникло 15 пожеж, на яких загинуло 2 особи.

Основними причинами стало несправність пічного опалення та коротке замикання електромережі, - повідомляє прес-служба ДСНС у Волинській області.

Так, 1 січня в місті Ковелі на вулиці Гоголя внаслідок короткого замикання електромережі виникла пожежа в цегляному житловому будинку. Цього ж дня у місті Луцьку на вулиці Мисливській виникла пожежа в двоповерховому цегляному житловому будинку.

О 6:15 внаслідок куріння в ліжку в нетверезому стані виникла пожежа у дерев'яному житловому будинку в селі Запруддя Камінь-Каширського району. На місці пожежі виявлено тіло загиблого 54-річного власника.

3 січня в селищі Ратне внаслідок порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації пічного опалення виникла пожежа у цегляному житловому будинку. Цього ж дня в селі Гута Боровенська Камінь-Каширського району горів дерев'яний житловий будинок. На місці пожежі виявлено тіло місцевого жителя, 1975 року народження. Причина пожежі - необережне поводження з вогнем під час куріння.

4 січня в селі Рокині Луцького району внаслідок короткого замикання електромережі виникла пожежа в 4-поверховому житловому будинку. Господарі власними силами змогли ліквідувати горіння до прибуття пожежно-рятувальних підрозділів.

Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Волинській області нагадує про необхідність дотримання елементарних правил пожежної безпеки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДСНС, пожежа
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
З початку року від пожеж на Волині загинуло 2 людей. ФОТО
05 січень, 2015, 13:28