Працівники «Луцьктепла» отримують найбільшу зарплату серед комунальників

Працівники «Луцьктепла» отримують найбільшу зарплату серед комунальників
На ДКП «Луцьктепло» працівники отримують найвищу заробітну плату серед комунальників у регіоні (середня складає 3200 гривень).

Зарплату на кінець року виплатили повністю, - повідомляє прес-служба Луцької міської ради.

У «Луцьктепло» станом на 31 грудня 2014 року відсутня заборгованість з податків та інших обов'язкових платежів.

У складних економічних умовах ДКП «Луцьктепло» здійснює успішне проходження опалювального сезону 2014/ 2015 років за умови 30% зменшення використання природного газу, що становить 10,3 мільйона кубічних метрів.

Підприємство на 90 % розрахувалося за спожитий у 2014 році природний газ, що є найвищим показником за діяльність ДКП «Луцьктепло».

Також «Луцьктепло» повністю розрахувалось із «Луцькводоканалом» за спожиту холодну воду, виконуючи розпорядження міського голови щодо дотримання платіжної дисципліни, на 106% розрахувалось із ПАТ «Волиньобленерго» за спожиту електроенергію та на 99% - за покупну теплову енергію.

У 2014 році ДКП «Луцьктепло» провело заміну ділянок теплових мереж на попередньо ізольовані труби загальною протяжністю 645,7 метрів, розпочало реконструкцію центрального теплового пункту (ЦТП) на вулиці Рівненській, 125-в під блочну котельню та здійснило технічне переоснащення котельні на вулиці Декабристів, 29 із заміною пальників та автоматикою регулювання газ/повітря на одному із котлів.

Ще один крок для зменшення споживання природного газу та економії бюджетних коштів - встановлення котла на альтернативному паливі у котельні, яка забезпечує теплоносії і гарячу воду у Луцький центр первинної медико-санітарної допомоги № 3 та Волинський обласний госпіталь для інвалідів війни.

На завершальному етапі знаходиться будівництво котельні на проспекті Відродження, 15, яка буде працювати виключно на альтернативних видах палива.

24 жовтня 2014-го року відбулось підписання угод з реалізації Проекту модернізації інфраструктури теплопостачання у місті Луцьку з ЄБРР. Завдяки кредиту ЄБРР місто Луцьк отримає можливість на своїй території провести заміну застарілих котлів, модернізувати котельні та центральні теплові пункти, здійснити часткову заміну застарілих теплових мереж міста.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.