Порошенко «послав в АТО» львівського автомобіліста. ВІДЕО

Порошенко «послав в АТО» львівського автомобіліста. ВІДЕО
Під час розмови із мітингувальниками біля приміщення Львівської ОДА президент Петро Порошенко порадив активісту «їхати в АТО», бо «їздити тут на машині легше», ніж на Сході.

Відео даного діалогу поширили на каналі Youtube «Варіанти Львів» 31 грудня.

Один із активістів запитав, чому встановлення акцизів на переобладнання авто за часів Віктора Януковича вважалося «антинародним», а сьогодні їх запровадження «антинародним» влада вже не вважає.

Порошенко натомість пояснив, що в країні війна, тому потрібні додаткові кошти. А чоловіку, який активно критикує ініціативу, порадив їхати в АТО, «бо тут сидіти і їздити на машинах легше, ніж їздити ось там. Я вам пораджу: їжджайте в АТО і захищайте державу».

Довідка

Як повідомляє «Українська правда», з 1 січня 2015 року набувають чинності поправки до Податкового кодексу України, згідно з якими вводиться транспортний податок, новий акцизний збір на автобуси і вантажний транспорт, акциз на електродвигуни, а також відновлюють акцизний збір на переобладнання автомобілів.

Згідно із цими змінами знову будуть стягувати акциз на переобладнані легкові автомобілі, які були ввезені як комерційні, тобто без його сплати. Цей акциз українці вже платили із січня до квітня 2014 року.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Прочитати цю інформацію про акорди які нам прийняли і робіть висновки відносно доброї влади http://rastamozhki.net/как-изменилась-растаможка-авто-в-2015-год/
Відповісти
"Мій син 2 місяці воював в АТО.." - де саме він воював???В якому штабі він сидів із 5 ма охоронцями??
Відповісти
Прикриваючись війною далі процвітає корупція а щоб було що деребанити піднімають податки на народ. Акцизи на авто в проекті змін 1578 були менші ніж в законі які підписав Порошенко . Богдан і ЗАЗ проплатили
Відповісти
Останні новини
Порошенко «послав в АТО» львівського автомобіліста. ВІДЕО
05 січень, 2015, 15:47