Ігор Єремеєв та Степан Івахів передали бійцям позашляховик. ФОТО. ВІДЕО

Ігор Єремеєв та Степан Івахів передали бійцям позашляховик. ФОТО. ВІДЕО
Бійці 14-ої (51-ої) механізованої бригади отримали від народних депутатів Ігоря Єремеєва та Степана Івахіва чергову допомогу – повнопривідний позашляховик Mitsubishi. Саме такий автомобіль допоможе солдатам в умовах бездоріжжя на Сході.

Передали автомобіль та аптечки бійцям у суботу, 10 січня.

Ігор Єремеєв, що вже неодноразово був у зоні АТО та особисто бачив умови служби на Сході, розповідає: «Доки наші волиняни на фронті, акція «Збережи життя солдату» продовжується. Одним із чергових кроків акції є передача автомобіля сьогодні у 51-у бригаду. Для нас, волинян, вона є і залишиться назавжди славною 51-ою Володимир–Волинською окремою механізованою бригадою — найбільшим військовим формування Української армії. Саме ця бригада одна з перших стала на захист Вітчизни та прийняла головний удар. Бійці 51-ої захищали Маріуполь, тримали оборону на Савур–Могилі, її підрозділи прикривали вихід українських військ із Іловайського котла. Сьогодні ми передаємо один автомобіль, на черзі ще кілька. Ми і надалі будемо продовжувати підтримувати всіх тих, хто захищає Україну».

«Ми це робимо як свідомі громадяни України, як меценати. Наші бійці звертаються вже давно, співпраця із 51-ої бригадою налагоджена», - додає співзасновник акції «Збережи життя солдату» Степан Івахів.

Також він нагадав, що завдяки спільній роботі із родинами бійців Першого батальйону територіальної оборони «Волинь» вдалося добитися повернення бійців із передової, де ті знаходилися кілька місяців.

«Слава Богу, вдалося добитися ротації нашого Першого батальйону тероборони. Це ми вже зробили як народні депутати. Дуже тісно співпрацювали із родинами бійців, разом нам вдалося переконати командування Збройних сил, що хлопці повинні повернутися додому на ротацію та відпочинок», - розповідає Степан Івахів.

Боєць 14-ої (51-ої) бригади Олександр Кравченко від імені свого підрозділу подарував народним депутатам національний прапор, а також «гостинці» - продукти, із якими на передовій відзначали різдвяні свята.

Він розповідає, що такі автомобілі надзвичайно потрібні на передовій, адже саме вони і забезпечують мобільність Збройних сил.

«Згідно штатного розпису Збройних сил на підрозділ розраховують «Уазік» або «Таблетку», - каже Кравченко.

За його словами, в умовах бездоріжжя такі автомобілі просто не можуть доїхати до місця призначення. Тому «рятують» повнопривідні позашляховики.

Олександр Кравченко подякував Ігорю Єремеєву та Степану Івахіву, адже вони реально забезпечували бійців, коли держава не дала їм майже нічого.

«Ми з цими людьми знайомі із перших днів. На всі наші прохання вони відкликаються оперативно, швидко. Ми живемо там, як при комунізмі. Все, що нам потрібно, благодійники забезпечують», - відзначає боєць.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
про напис на пряжці: "з нами Бог".
Відповісти
Такі перці можуть взяти на утримання всі збройні сили
Відповісти
А де мартиняк?
Відповісти
Єремеєв і Івахів допомогли ЗС України на суму 60 млн. грн. і продовжують допомагати. А де місцеві магнати? Де торгаш землею Никитюк, бакалєйщик Микуліч, де штукатур Чорнуха, латифундист і експлуататор селян Діброва, де злодій-митник Микитюк і десятки, сотні інших злодіїв-здориників?
Відповісти
Чорнуха з ДІбровою таких машинок в рамкках фонду Волинь-2014 вже певно другий десяток на АТО передає.... тому не ганьбіть людей які цього не заслуговують!
Відповісти
крава молодец...
Відповісти
Останні новини
Ігор Єремеєв та Степан Івахів передали бійцям позашляховик. ФОТО. ВІДЕО
10 січень, 2015, 18:57