Затримали волинянина, який переховувався в Криму

Затримали волинянина, який переховувався в Криму
Волинянина, який перебував у розшуку, затримали, коли він намагався повернутися додому із Криму, використовуючи підроблений паспорт.

Про це повідомляють у прес-службі управління МВС у Волинській області.

"Вперше у поле зору правоохоронців спритник потрапив на початку року за вчинення крадіжки. Зрештою був засуджений умовно. А вже у липні, перебуваючи на іспитовому терміні, скоїв аналогічний злочин – крадіжку мобільного телефону. Аби уникнути покарання, 22-річний житель Любомля втік, тож був оголошений у розшук", - розповів виконувач обов’язків начальника Любомльського райвідділку УМВС України у Волинській області Анатолій Дружук.

Тривалі пошуки підозрюваного у вчиненні правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України, не дали бажаного результату.

"Згодом з’ясувалося, що волинянин переховувався на території Криму. При спробі потрапити на територію України його із підробленим паспортом затримали прикордонники і передали нам. Таким чином у свою "біографію" спритник вписав ще кілька статей Кримінального кодексу України: двічі викрав паспорти і підробив їх, а на один із них ще й взяв кредит у банку. Тож тепер його судитимуть не лише за крадіжку, вчинену повторно, а й за шахрайство, викрадення, підроблення та використання підроблених документів", - каже Анатолій Дружук.

Нині волинянина взяли під варту. Щодо нього розпочали кілька кримінальних проваджень. Наразі правоохоронці проводять досудове розслідування.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це спіймали Кононовича
Відповісти
Хто такий Кононович ?
Відповісти