На Волині замінюють газові котли на твердопаливні

На Волині замінюють газові котли на твердопаливні
Роботи в рамках державної програми фінансування переобладнання газових котелень на твердопаливні виконано в повному обсязі.

Про це під час оперативної наради повідомив директор департаменту житлово-комунального господарства та будівництва обласної державної адміністрації Володимир Банада, - передає прес-служба Волинської облдержадміністрації.

Ціна питання - 12,1 мільйона гривень субвенцій. Фактично надійшло 9 мільйонів гривень, надходження ще трьох мільйонів очікується.

За його словами, станом на 1 січня 2015 року із 19 котелень 17 введено в експлуатацію. Ще дві котельні у Ковелі розпочнуть роботу найближчим часом. Частину коштів для їх переобладнання виділило підприємство «Ковельтеплокомуненерго».

Відтак, Володимир Банада висловив сподівання, що у 2015 році обсяг асигнування з Держбюджету на реалізацію проектів щодо заміщення природного газу на альтернативні палива не зменшиться.

Окрім того, Володимир В’ячеславович відзначив, що за сприяння приватних інвесторів із запланованих 27 котелень, 16 введено в експлуатацію, ще на 6-х розпочато роботи.

Голова облдержадміністрації Володимир Гунчик наголосив на важливості впровадження таких проектів: "Прошу під час формування бюджету області на 2015 рік продовжити роботу щодо залучення інвесторів та обов’язково передбачити збільшення обсягу виконання подібних проектів. Це стратегічно важливий крок для енергетичної незалежності регіону".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.