На Волині затримали контрабанду сигарет на 700 тисяч гривень

На Волині затримали контрабанду сигарет на 700 тисяч гривень
У рамках операції «Акциз» оперативники ГУ ДФС Волині вилучили більше 77 тисяч цигарок.

Тютюнові вироби двадцяти найменувань закордонного та вітчизняного виробництва в кількості 77 424 пачки з незаконного обігу вилучили співробітники оперативного управління Головного управління ДФС у Волинській області в ході обшуків у двох населених пунктах Волині, - повідомляє прес-служба відомства.

У рамках досудового розслідування кримінального провадження на підставі ухвал Луцького міськрайонного суду оперативники оглянули приватні помешкання в селі Колодяжне та у місті Любомль.

На правоохоронців чекала трудомістка робота щодо обліку та опису цигарок білоруського, молдовського, львівського та навіть британського виробництва, про що свідчило маркування сумнівного тютюнового краму. У приміщеннях зберігалися цигарки торгівельних марок "Compliment", "Lifa menthol", "NZ Gold", "NZ Black", "Минск", "Фест 7", "Monte Carlo", "Bond", "Chesterfield blue", "Прима", "Прилуки", "Rocco", "Regal" та "Магнат" в кількості 77424 пачок, які призначалися для незаконного переміщення через державний кордон України до країн Євросоюзу.

Загальна варіть вилучених цього дня тютюнових виробів - 705 тисяч гривень.

Питання щодо визнання цих виробів речовими доказами та проведення судових експертиз у кримінальному провадженні, облікованого за оперативними матеріалами за фактом вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 204 КК України, наразі вирішується.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині затримали контрабанду сигарет на 700 тисяч гривень
14 січень, 2015, 11:28