Міліцейському госпіталю на Волині презентували інвалідні візки. ФОТО

Міліцейському госпіталю на Волині презентували інвалідні візки. ФОТО
Ініціатором передачі візків виступили представники громадського об’єднання «Активіст» із Володимира-Волинського.

Тож завдяки волонтерам міліцейський госпіталь отримав два інвалідні візки, які вкрай необхідні для транспортування хворих, - повідомила прес-служба УМВС у Волинській області.

Начальник сектору охорони здоров’я УМВС України у Волинській області Валентин Подойлов прийняв презенти та подякував їм за надану допомогу.

"Відправляючи наших співробітників у східні області, ми повинні забезпечити їх усіма необхідними медичними препаратами. На жаль, є правоохоронці, які отримали поранення у зоні проведення бойових дій, тож декому з них необхідні тривалий курс лікування та реабілітація. Наш заклад потребує такого обладнання. Тож ми щиро приймемо будь-яку допомогу", - зазначив Подойлов.

Волонтери розповіли про основні напрямки роботи благодійної організації та висловили сподівання, що ця допомога – це лише перший етап співпраці правоохоронної структури та громадського об’єднання:

"Ми намагаємося допомогти всім, кому небайдужа доля держави, хто стоїть на східних рубежах зі зброєю у руках, захищаючи наші кордони. Допомагаємо всім – бійцям, їх сім’ям і переселенцям. Зважаючи на ситуацію в державі, ми, українці, повинні згуртуватися – і ті, хто на передовій, і ті, хто в тилу, аби вибороти право жити в єдиній і незалежній країні", - підсумував представник ГО «Активіст» Павло Шлейн.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Міліцейському госпіталю на Волині презентували інвалідні візки. ФОТО
16 січень, 2015, 09:33