Стартував телемарафон на допомогу малозабезпеченим волинянам

Стартував телемарафон на допомогу малозабезпеченим волинянам
Різдвяний благодійний телемарафон „Бог багатий милосердям” має на меті допомогти дітям-сиротам, дітям позбавленим батьківського піклування та іншим малозабезпеченним верствам населення.

Про це повідомила прес-служба облдержадміністрації.

Цьогорічний захід відбувся 16 січня і проводився вже десятий раз. Він традиційно проходить у приміщенні Волинського обласного академічного українського музично-драматичного театру імені Тараса Шевченка, участь у ньому беруть 8 релігійних організацій Волині, які входять у склад Волинської Ради Церков і транслюється у прямому ефірі Волинського державного телебачення. Цей захід у онлайн режимі транслювався на 94 країни світу.

Зібрані кошти акумулюють на спеціальному рахунку обласного відділення Товариства Червоного Хреста України. Усього за роки проведення марафону пожертвували 1122,751 тисяч гривень на допомогу отримали близько 1000 осіб та організацій. На ці кошти Волинська Рада Церков придбала побутову техніку, яку розповсюдила серед малозабезпечених верств населення та окремих організацій.

Станом на сьогодні у рамках 10-го марафону «Бог багатий милосердям» зібрано 8 тисяч 300 гривень. Збір коштів триватиме до 1 березня 2015 року.

Нагадаємо, що голова облдержадміністрації Володимир Гунчик та голова обласної ради Валентин Вітер звернулися до керівництва районів області, а також міських, селищних та сільських рад, керівників установ та організацій з проханням долучитися до проведення благодійного марафону.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Стартував телемарафон на допомогу малозабезпеченим волинянам
19 січень, 2015, 15:26