Внаслідок аварії на Волині постраждала 8-річна дитина

Внаслідок аварії на Волині постраждала 8-річна дитина
Перевищення швидкості та порушення правил переходу дороги стали причиною дорожньо-транспортних пригод, які були зафіксовані працівниками Державтоінспекції на території області.

Про це повідомила прес-служба УМВС у Волинській області.

16 січня, близько 01:00, водій автомобіля «Опель Фронтера», рухаючись вулицею Глушець у Луцьку, не вибрав безпечної швидкості руху, виїхав за межі проїзної частини дороги і зіткнувся з електроопорою та придорожнім деревом. Внаслідок ДТП водій автомобіля отримав травми та госпіталізований у Волинську обласну клінічну лікарню.

Внаслідок перевищення швидкості не впорався з керуванням водій автомобіля «Фольксваген Кадді». 16 січня, близько 09:30, на автодорозі Ковель – Володимир-Волинський – Жовква, водій не вибрав безпечну швидкість руху, не врахував дорожню обстановку, не впорався з керуванням, з’їхав у кювет і зіткнувся з придорожнім деревом. Внаслідок ДТП водій автомобіля отримав тілесні ушкодження, доставлений у Нововолинську центральну міську лікарні. Не госпіталізовувалися.

Цього ж дня, о 18:05, від чергової медсестри приймального відділення Любешівської центральної районної лікарні надійшло повідомлення про те, що до них доставлений 8-річний хлопчик із селища Любешів. Тілесні ушкодження потерпілий отримав внаслідок автопригоди, що близько 18:00 яка трапилася у Любешові.

Як з’ясували працівники Державтоінспекції, 23-річний житель села Седлище, керуючи автомобілем «Хонда-SRV», під час об’їзду іншого автомобіля, здійснив наїзд на дитину, яка переходила вулицю у невстановленому місці. Потерпілий госпіталізований.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДАІ, УМВС, ДТП
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Внаслідок аварії на Волині постраждала 8-річна дитина
19 січень, 2015, 16:01