На Волині упіймали на корупції дільничних міліціонерів

На Волині упіймали на корупції дільничних міліціонерів
«На гарячому» упіймали чотирьох дільничних міліціонерів.

Слідчий відділ прокуратури Волинської області спільно із оперативними працівниками обласного Управління СБУ та відділу власної безпеки ДВБ МВС України в області 20 січня викрив під час одержання неправомірної вигоди чотирьох працівників одного з дільничних пунктів міліції Луцького міськвідділу УМВС України у Волинській області, - повідомляє прес-служба прокуратури Волинської області.

Під час досудового розслідування, в результатів проведення комплексу слідчих дій, в тому числі негласного характеру, задокументовано факти вимагання і одержання цими правоохоронцями неправомірної вигоди за непритягнення до кримінальної відповідальності, а також факти застосування фізичного насильства щодо особи, доставленої за вчинення адміністративного правопорушення.

Наразі у кримінальному провадженні триває досудове розслідування, процесуальне керівництво яким здійснюється галузевим підрозділом прокуратури області.

Вирішується питання про повідомлення працівникам міліції про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, обрання їм запобіжних заходів та відсторонення від посад.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
От мусора... Ростріляти.
Нажаль та грузинка нічого не зробить.
Відповісти
Розстрілювати треба тих, хто довів бідних людей до таких умов виживання.Тим хто мільйони краде в наші державі звісно нічого не буде, а за три тисячі зробили показуху і на бідних дільничих зроблять собі зірочки!!!!!!
Відповісти
І знову десь хтось щось зробив... А чи не можна конкретніше... Інакше, навіщо взагалі полавати інформацію, якщо це иаємниця???
Відповісти
В Луцьку на Красному.
Відповісти
в зону АТО їх...в Ківерцях таких цілий райвідділ...самогонні точки улюблені місця їх.
Відповісти
і шо вони взяли?пачку бумаги? чи пару гривень шоб не здохнути на такі зарплати...лутше б начальнічка якого закрили, але ж тепер нафіг нада, показник на цілий рік буде, можна спокійно задерти ноги і нічого не робити,тобто те що і завжди...
Відповісти