У Донецьку обстрілюють мирних жителів, відомо про 15 загиблих. ФОТО

У Донецьку обстрілюють мирних жителів, відомо про 15 загиблих. ФОТО
В «Донецькій міській адміністрації» повідомили, що внаслідок обстрілів у місті загинули 15 мирних жителів, ще до 20 було поранено.

Снаряд влучив у тролейбус №17, загинуло семеро осіб. Зараз тролейбуси цього маршруту рухаються до станції «Шлаколікарня», - повідомляє "Громадське.ТБ".

За повідомлення ВВС, загинули дев'ятеро осіб - пасажири автобусу і люди в авто поблизу.

У цьому ж мікрорайоні Боссе є попадання в кінцеву зупинку трамвая №3, магазин «Апетит», колишнє відділення «Приват Банку», ЖЕК №4, в будинках вибило шибки. У соцмережах пишуть, що вже відомо про 10 загиблих.

Також, за повідомленням, під обстріл потрапила зупинка громадського транспорту «Вулиця 18 Партз'їзду», маршрут руху трамвая №1 обмежений до зупинки «Планетарій». Рух тролейбуса №5 зупинено, обстріляно кунцеву цього маршруту. Внаслідок обстрілу автобуса №37 є загиблі і поранені.

Прес-служба Донецької міськадміністрації повідомляє, що при обстрілі "у районі Боссе ушкоджено трамвай №3, поранено жінку-водія", а внаслідок "прямого влучення" в 17 тролейбус "загинуло 7 людей", також від обстрілу автобуса №37 є загиблі й поранені.

"За минулу добу поранення отримали 20 мирних громадян, 15 людей загинули", - говориться в повідомленні ресурсу з підконтрольної бойовикам території.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Господи, що є це робиться. За що мирних жителів ось так ....
Відповісти