Міністр закордонних справ Німеччини звернувся до волинян

Міністр закордонних справ Німеччини звернувся до волинян
Міністр закордонних справ Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр подякував юним волинянам за присвоєне йому звання «Людина добра, свободи та світла».

Про це повідомили у прес-центрі організації «Дитячі мрії».

Нагадаємо, юні волиняни не тільки продовжили свою традицію листуватися зі світовими знаменитостями, а й вирішили заохочувати тих, хто бореться за мир, справедливість і добробут людей, шляхом присвоєння їм почесних звань «Людина добра, свободи та світла».

"Тому Марійка, Борис та Павло з великим подивом і з задоволенням зустріли не формальну відповідь, яку, зазвичай, в таких випадках приходиться отримувати, а справжній змістовний діалог з високопоставленим чиновником європейської держави", - ідеться в повідомленні.

"Досвідчений європейський дипломат висловив захоплення ініціативою «юних дипломатів» щодо щасливого майбутнього для всіх людей їхнім активним прагненням до їхніх мрій", - пишуть організатори.

"Я також хотів би щиро подякувати Вам за почесний титул, який ви присвоїли мені. Я дуже вражений Вашою ініціативою щодо щасливого майбутнього для всіх людей і вашим активним прагненням до своєї мрії. Це також мій досвід, що межа між добром і злом, часто, здається, розмитою", - зазначив Штайнмаєр.

"Марійка, Борис та Павло Мовчани продовжують мріяти і наполегливо працювати, зокрема встановлювати контакти зі світовими знаменитостями, політиками та дипломатами, згуртовуючи їхні зусилля у справах забезпечення миру на Землі, благополуччя кожної людини та умов щасливого дитинства у всьому світі", - вважають ініціатори.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Міністр закордонних справ Німеччини звернувся до волинян
25 січень, 2015, 13:38