У Ковелі будуть цілодобові чергування біля місць масового викидання сміття

У Ковелі будуть цілодобові чергування біля місць масового викидання сміття
Ковельські комунальники на чолі із заступником міського голови Петром Юрчуком вишукували нові, більш дієві методи боротьби з тими порушниками благоустрою, хто викидає побутове сміття абиде.

"Ковель – місто брудне. Якщо центр нам ще вдається утримувати в чистоті, то на окраїні лежать купи сміття», - так у понеділок, 26 січня, під час наради з керівниками комунальних підприємств, заявив начальник комунального відділу міськвиконкому Олександр Балак, - пише "проКовель".

Головний спеціаліст відділу земельних ресурсів та охорони навколишнього природного середовища Алла Киричук завірила присутніх, що працівники жеків справно вивозять сміття з тих територій, які вони обслуговують, а наразі мова йде про вулиці на окраїні міста, однак за декілька днів там знову з’являються купи побутового мотлоху. Також вона повідала, що спільно з комунальниками організовувала рейди, денні чергування, щоб зрештою впіймати порушників, проте це не дало бажаного результату. Їм навіть не вдалося вислідити тих, хто виносить сміття на територію прилеглу до комунального підприємства ПТМ «Ковельтепло».

Петро Юрчук, почувши все це, вирішив, що необхідно діяти швидкими і радикальними методами. Він розпорядився сформувати рейдові бригади з працівників комунальної сфери, відділу земельних ресурсів та охорони навколишнього природного середовища і цілодобово чергувати біля місць масового викидання сміття аж до тих пір, поки не буде знайдено винних.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Встановіть краще сміттєві баки, бо напевне тільки в Ковелі таке ноу-хау, що жодного сміттєвого баку, а автомобіль який має його забирати інколи може й не приїхати, тоді куди люди мають дівати сміття за вивіз якого вони сплачують немалі кошти. Я проти того щоб сміття викидали де попало але і зберігати його в квартирі це теж не варіант.
Відповісти