Волинські волонтери вирішили об’єднатися

Волинські волонтери вирішили об’єднатися
Разом із владцями Волинської облдержадміністрації волинські волонтери вирішили утворити координаційну раду, куди входитимуть близько 20 волонтерів Волині.

Про це стало відомо під час брифінгу за участі радника голови ОДА Бориса Кондратюка та представників волонтерських груп 28 січня.

Волонтери пояснюють, що така необхідність виникла у зв’язку з організацією співпраці волонтерів, впорядкуванням їхньої та конкретизацією функцій. Також координаційна рада дасть можливість владі познайомитися з волонтерами та уникнути непорозумінь у співпраці.

Окрім того, така ініціатива унеможливить шахрайство серед псевдо благодійників, які використовують привід зібрання коштів для українських військових задля отримання вигоди для себе.

Координаційну раду збиратимуть двічі на тиждень – у понеділок та п’ятницю.

Представник Волинської обласної організації спілки ветеранів Афганістану Валерій Курстак наголосив, що трапляються випадки, коли під час роботи волонтери виконували одні і ті ж функції, повторюючи один одного. У зв’язку з цим частина батальйонів були забезпечені максимально, а інша частина не отримувала й частини найнеобхіднішого.

Нагадаємо, під час зустрічі голови Волинської ОДА Володимира Гунчика з волонтерами Волині трапився конфлікт.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.