Визначилися з кандидатурою директора Луцького хлібокомбінату

Визначилися з кандидатурою директора Луцького хлібокомбінату
Наразі визначилися із трьома пропозиціями на посаду директора ДП «Луцьке КХП No2».

Голова облдержадміністрації Володимир Гунчик наголосив: розглядатимуть не стільки персоналії, як бізнес­плани, - повідомляє прес-служба Волинської облдержадміністрації.

Нині ж відомо, що на посаду директора ДП «Луцьке КХП No2» пропонують призначити Вадима Гранюка.

Лист із офіційною пропозицією щодо кандидатури спрямували міністрові аграрної політики та продовольства України Олексієві Павленку.

Звертаючись до міністра, волинська влада наголосила на стратегічному значення КХП No 2 для економіки і продовольчої безпеки краю та держави загалом, а також підкреслила, що після розгляду матеріалів засідання робочої групи, члени котрої й оцінювали подані учасниками відбору пропозиції, рекомендує на посаду директора Гранюка.

Вадим Гранюк, комерційний директор ТОВ «Волиньторгхліб»,
очолює проект, профінансований ЄБРР, щодо оптимізації бізнес­ та технологічних процесів підприємства.

«Також, виступаючи співвласником підприємства, реалізовую проект щодо залучення фінансування для будівництва заводу з виготовлення біопалива з відходів зернових та олійних культур, що здійснюється разом із Німецьким Агентством Відновлювальних Ресурсів. Упродовж трудової діяльності отримав досвід управління виробничими та комерційними підрозділами, організації логістичних та фінансових процесів. Організував кілька start­up проектів у виробничій та комерційній сфері,» ­ - окреслив свою діяльність Вадим Гранюк.

На думку ймовірного директора підприємства, в найкоротші строки необхідно завантажити потужності ДП до рівня самоокупності, шукати резерви підвищення ефективності управління, працювати над відновленням платоспроможності комбінату, а також за посередництвом Феміди розібратися із сумнівними зобов’язаннями підприємства.

Подання кандидатури пана Гранюка – одна із пропозицій. Відповідно до рекомендації міністерства пропозиції можуть подавати як фізичні, так і юридичні особи.

Остаточне рішення – за керівництвом Міністерства аграрної політики та продовольства України.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Жоден бізнесплан не зможе витягти з тої боргової ями, в якій підприємство! Стягніть з тих зхто розікрав протягом багатьох років.
Відповісти
І де обіцяна робота кхп? Брехня повна.
Відповісти
Останні новини
Визначилися з кандидатурою директора Луцького хлібокомбінату
30 січень, 2015, 09:38