У центрі Луцька влаштували малолюдну акцію проти нардепів. ФОТО

У центрі Луцька влаштували малолюдну акцію проти нардепів. ФОТО
Троє громадських активістів розгорнули на Театральному майдані Луцька стенд із обличчями народних депутатів Ігоря Єремеєва, Степана Івахіва та Сергій Мартиняка, які потім закидали яйцями і помідорами.

Таку акцію влаштували у неділю, 1 лютого.

Цікаво, що взяти на себе відповідальність за неї погодився лише активіст Володимир Бут-Гусаїм. Інших осіб, що допомагали готувати стенд та заплатили за це, він відмовився назвати, бо вони нібито бояться публікувати свої імена.

Причина того, що Івахіва, Єремеєва та Мартиняка таким чином засудили, стало голосування за визнання Росії агресором 27 січня 2015 року.

Згідно із результатами голосування на сайті Верховної Ради за проект рішення «Про Звернення Верховної Ради України до Організації Об’єднаних Націй, Європейського Парламенту, Парламентської Асамблеї Ради Європи, Парламентської Асамблеї НАТО, Парламентської Асамблеї ОБСЄ, Парламентської Асамблеї ГУАМ, національних парламентів держав світу про визнання Російської Федерації державою-агресором» Івахів та Єремеєв були відсутні , а Мартиняк значиться як таки, що «не голосував».

Бажання кинути у стенд кілька десятків яєць і помідори виявили кілька дітей та чоловіків. На більше у організаторів не вистачило грошей, тому охочих просили самостійно купувати «боєприпаси», щоб висловити свою позицію.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 32
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
була про Бут Гусаіма кращоі думки. Володя, гроші закінчились? Але ж ти себе задешево продаєш.
Відповісти
Це не акція, це ганьба тим, хто її влаштував. В ній немає ніякого сенсу чи здорового глузду. Це "акція" з десятком-півтора людей проти посухи чи проти комарів влітку. На організацію справжніх акцій потрібна якість людей і ідея. Тут - ні першого, ні другого. Це посміховисько організоване меркантильною людиною, на щось більше і розумніше не здатною.
Відповісти
НЕ ЗАСПОКОЇТЬСЯ НІЯК? НЕ ДАЛИ НІЯКОЇ ПОСАДИ ХОЧА ВЕСЬ МАЙДАН ВІДПАХАВ?
Відповісти
Пащенко щось сильно довго думав, чи ставити матеріал, чи ні. Але походу гроші Єрьоми закінчились, от і наважився :Р
Відповісти
акція коли закінчилась? текст шо сам напишеться? думай шо пищеш!
Відповісти
http://p-p.com.ua/articles/63404/
"ПП" дали о 13:40, ВН, в яких вони його походу перетягнули - ще раніше. м?
Відповісти
ЦЕ той Бут Гусаим у якого довідка з психлікарні?
Відповісти
Не вистачає Гузя і Лапіна
Відповісти
цікаво скільки Володимир заробив на акції?
Відповісти
А що акція нормальна ! А то що ця трійця зраникі ! Треба людям доносити в вуха!
Відповісти
Не Волинські нардепи а зрадникі нардепи!
Відповісти
Смішно і гидко. Фінансування великого не треба було, щоб зібралося два десятки людей і дати в руки три десятка яєць. Яйця в чому винні? А Доманська чого ховається за спиною організатора? Щось я не бачив цих співорганізаторів з яйцями, коли депутатом від Луцька був Палиця, якому було за що яйця кидати. Єремеєв з І вахівим , звичайно не святі, зате скільки вони допомагають арміі і сімям загиблих . Про це вони рідко говорять.
Відповісти
Скільки йому рочків? Даремно прожите молоде життя. Наставте його на путь праведний, шкода молодого юнака...
Відповісти
Якщо підсвинки Єрємєєва,Івахіва і Мартинякв захрюкали,-акція досягла мети.
Відповісти
Дуже делікатно написано. Видно хто фінансує сайт
Відповісти
Дуже підй..сто написано твій коментар
видно хто фінансує тебе
Відповісти
Була на площі під час акціі - хаха!! Перехожі уваги не звертали. Схоже БутГус для себе цей цирк влаштував. Ще й стратився бідачка. Краще б омлетик посмажив)))
Відповісти
Акція прошла під гаслом "два дыбила - это сила"
Відповісти
Краще б ,як Івахів , в зону Ато поїхали всі ті захисники і організатори яєчних баталій.
Відповісти
яйця не винні, краще привязати нардепів-зрадників та кидати в них лайном.
Відповісти
Кожного разу дивуюся з коментарів. Проблема в тому , що троє нардепів з Волині не голосували за проект рішення «Про Звернення Верховної Ради України до Організації Об’єднаних Націй, Європейського Парламенту, Парламентської Асамблеї Ради Європи, Парламентської Асамблеї НАТО, Парламентської Асамблеї ОБСЄ, Парламентської Асамблеї ГУАМ, національних парламентів держав світу про визнання Російської Федерації державою-агресором». Це не поодинокі випадки дивної поведінки наших нардепів у ВР.Якимось дивом (зрозуміло яким)їм вдається пролізти до Парламенту. Наш народ готовий продаватися за безцінь. Розплачуємося за це ми усі страшною ціною - життям і здоров'ям наших найкращих синів та чоловіків. Ллється кров... достукатися до совісті та свідомості лучан намагався сьогодні цей відчайдух Володя. Що ж ... достукався... і полилося лайно..."скільки заробив? хто проплатив? яйця не винні! я була про нього кращої думки" і т.д. Приходжу до невтішних висновків: наше суспільство таки хворе! Вам кричать, що війна на порозі, біда прийшла, нас зраджують наші обранці!!! А ви обговорюєтє не проблему, а того, хто волає до вас у такий спосіб, який він сьогодні обрав (акція) Хвилює "скільки йому рочків? скільки потратився на яйця, краще б омлетика посмажив" При щоденній молитві до Бога питаю:"за що так страждає і гине мій народ?!" Тапер розумію: бидла розвелося багато!
Відповісти
йолупи харчі переводять.краще було ті яйця голодним віддати.
Відповісти
Чого ці грьобані лучани мають протестувати проти нардепів, яких не вибирали? Це їхні округа? Маєте, лучани, Гаріка Лапіна - його і чмиріть!!! Де він? Що він? Як він? Хто він взагалі? Правильно: ніхто і звуть його ніяк, але Ви, ЛУЧАНИ, його вибрали!!! НаХфіга? - питається в задачі? Ще одні грамотєї є - Володимирці, Любомльці, Іваничівці - вибрали парашютиста - Гузя!!! Чим Ви, люди, думаєте і чи думаєте взагалі? Цей вічний революціонер в своємі житті в руках окрім рупора нічого не тримав і вміє тільки те й робити, що РЕПЕТУВАТИ і БУНТУВАТИ. ЦЕ така хвороба є у нього, і вона, хвороба, на жаль прогресує... Він за шахтарів бореться, тобто створює вигляд, що бореться за долю гірників, а насправді... а насправді йому начхати. Приклад - Гузь проголосував за держбюджет, в якому не передбачено було ні копійки на Волинські шахти - ТО ЦЕ ЩО ЗА МАНЕВРИ ТАКІ? А Мартиняка, Єремєєва, Івахіва, ЛУЧАНИ, не смійте трогати, ці нардепи не Ваші! Вони наші і чмирити ми їх будемо, ВИБОРЦІ їхніх округів. Чуєте, ЛУЧАНИ, не смійте їх трогати, вони не ваші, вони - наші і ми маєте право першої ночі!!! А якщо серйозно - то це все як мінімум дивно - вибираємо для того щоб потім гнобити - треба з самого початку думати. Те ж саме і з киянами - як не Черновецького виберуть то виберуть Кличка... Складається враження, що у Киян або "не всі вдома" або підвищене почуття гумору, "ТАК, ЧИСТО ПОРЖАТЬ"!..
Відповісти
согласен!
Відповісти
Чого ці грьобані лучани мають протестувати проти нардепів, яких не вибирали? Це їхні округа? Маєте, лучани, Гаріка Лапіна - його і чмиріть!!! Де він? Що він? Як він? Хто він взагалі? Правильно: ніхто і звуть його ніяк, але Ви, ЛУЧАНИ, його вибрали!!! НаХфіга? - питається в задачі? Ще одні грамотєї є - Володимирці, Любомльці, Іваничівці - вибрали парашютиста - Гузя!!! Чим Ви, люди, думаєте і чи думаєте взагалі? Цей вічний революціонер в своємі житті в руках окрім рупора нічого не тримав і вміє тільки те й робити, що РЕПЕТУВАТИ і БУНТУВАТИ. ЦЕ така хвороба є у нього, і вона, хвороба, на жаль прогресує... Він за шахтарів бореться, тобто створює вигляд, що бореться за долю гірників, а насправді... а насправді йому начхати. Приклад - Гузь проголосував за держбюджет, в якому не передбачено було ні копійки на Волинські шахти - ТО ЦЕ ЩО ЗА МАНЕВРИ ТАКІ? А Мартиняка, Єремєєва, Івахіва, ЛУЧАНИ, не смійте трогати, ці нардепи не Ваші! Вони наші і чмирити ми їх будемо, ВИБОРЦІ їхніх округів. Чуєте, ЛУЧАНИ, не смійте їх трогати, вони не ваші, вони - наші і ми маєте право першої ночі!!! А якщо серйозно - то це все як мінімум дивно - вибираємо для того щоб потім гнобити - треба з самого початку думати. Те ж саме і з киянами - як не Черновецького виберуть то виберуть Кличка... Складається враження, що у Киян або "не всі вдома" або підвищене почуття гумору, "ТАК, ЧИСТО ПОРЖАТЬ"...
Відповісти
Молодці!!!! Якщо депутати не бажають визнавати Росію агресором, то це означає, що в них є шкурні інтереси!!!!
Відповісти
О! скільки тролів континіум з курчаком запрягли писати коментарі! Хоч ви і на ставці, все одно, акція потрібна. Бо небожителі дають гроші на українську армію, а з іншого боку, допомагають російській армії, купуючи нафтопродукти. Це - лицеміри, що скупили голоси на виборах, скупили тролів але не можуть купити совість. Бридота! Їм Україна до одного місця. Їм головне - бізнес. Шкода хлопців, що гинуть, їх кров на нардупах, що лижуть п*яти кремлю.
Відповісти
зрадники ці троє! їхнє місце в дупі! а ті хто захищеє їх, то цю дупу лижуть!
Відповісти
Краще б гроші на продукти бійцям витратили, яйця зараз ж дорогі! А як хочеться покидатись, то вже б лайном швирялись.
Відповісти
Ви здоровили йдіть на фронт, а не дурістю займаєтесь
Здорові дівки, мужики йдіть воюйте, а не діти наші там в блідажах мерзнуть, а вони тут з розуму сходять
Відповісти
Дійсно, на народ полюють а він каже що дощ іде. Всіх зрадників, депутатів , лінюхів на війну, хай там покажуть що вміють.
Відповісти
Читав, дивився. Яйця - це банально. Яйця кинули в зека-президента, в голову ОДА Волині. Не актуально. Вже й зеленка не в моді. Треба мошонки відрізати і кидати в портрети депутатів. Роззяви, які ходять на ці примітивні видовища, на такі жертви ще хоч якось би реагували. А з яйцями - ні! А Доманська могла б і цицьку одну кинути - ніхто ж ними не користується. Була б собі, пардон, без одної сіськи - як амазонка.
Відповісти