Звільненого з полону бійця на Волині зустрічали «усім районом». ФОТО

Звільненого з полону бійця на Волині зустрічали «усім районом». ФОТО
Звільненого з полону волинського бійця 51 ОМБР Сергія Фітя зустрічали "усім районом".

Сергій родом з села Павлівка нашого Іваничівського району. Він 5 місяців перебував у полоні терористів в Донецьку, - пише "БУГ".

Жителі району, а особливо односельчани, жителі Павлівки, учні місцевої школи живим ланцюгом з квітами та вигуками «Герою слава!» зустріли свого земляка. Серед них і найближчі люди – батьки, рідні брати, дружина і маленька донечка. Зі словами вдячності та сльозами на очах зустрічав Сергія Фітя і голова районної ради Віктор Вілентко, який сам нещодавно повернувся із зони АТО.

«Моє серце переповнюється радістю, що ви повернулися живими. Разом з усією громадою Іваничівщини низько схиляю голову. Не зі слів знаю ситуацію на передовій. Знаю, як то виглядає, коли смерть заглядає в очі. І це наша з вами перемога, що наш земляк повернувся додому! І це ще раз є підтвердженням того, що ніякого, так званого "старшого брата" у нас нема, не було, і не буде», – зазначив голова РДА.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"усім районом" - не зря взято в кавычки...)))
Відповісти
Той "фиг" засунути тобі б...
Відповісти
Люди, не ведіться на провокації Фигвама. Подивіться о котрій годині він пише свої гидкенькі коментарі. Воно ж ніде не працює або може тільки й цим собі на своє жалюгідне існування й заробляє, що карпає усіляку гидоту. Якийсь прищавий фізично ущербний юнець чи шизоїдний імпотент, який цілодобово самовдовільняється біля компа. Здорові люди точно не такі! То ж ставтеся до Фигвама як до ущербного. Вступати з ним в дискусію - марна справа! Поважайте себе!
Відповісти
Згоден!
Відповісти